Sursa: captura video

 Nesupravegherea unui copil  de 4 ani, din județul Prahova, s-a soldat cu dosar penal pentru neglijenţă în serviciu, potrivit.digi24.ro. Oamenii legii au luat măsuri drastice după ce un minor a fost găsit pe stradă, într-o comună din apropierea municipiului Ploiești, de către o femeie care a sesizat autorităţile.

Minorul a profitat de neatenția educatoarelor

Copilul a plecat dintr-o grădiniţă privată aflată în sudul municipiului Ploieşti. Potrivit unor surse judiciare, minorul a părăsit grădinița într-un moment de neatenţie al educatoarelor, el traversând un pod și ajungând în comuna Bărcăneşti. Oamenii legii au încredințat minorul părinților și au demarat cercetările pe marginea cazului.

Administratorul grădiniței, amendat

După ancheta și controalele efectuate, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu, aplicând administratorului grădiniţei două amenzi în valoare de 5.000 de lei. Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate conform Legii nr.333/2003 privind Paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor,

„La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 14,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că pe raza comunei Bărcăneşti se află un minor singur pe stradă. În baza sesizării, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bărcăneşti s-au deplasat de îndată în zona indicată, identificând apelanta, dar şi minorul în cauză. În continuare, au fost efectuate verificări în zonele limitrofe şi nu numai, familia fiind identificată şi ulterior condusă la sediul unităţii de poliţie, unde se afla minorul. Băieţelul în vârstă de 4 ani nu a fost victima niciunei infracţiuni, fiind încredinţat părinţilor”, a anunţat Poliţia Prahova.

Un nevăzător din Oradea a reușit să ia permisul de conducere cu complicitatea soției

Articolul precedentUn nevăzător din Oradea a reușit să ia permisul de conducere cu complicitatea soției
Articolul următorO grupare de escroci români care înșelau persoane din Marea Britanie, reținută la București