Dar, mai presus de toate, ”ESTE SIFONUL MEU”! Aceasta din urmă  fiind de altfel și justificarea la vedere pentru care ”împăiatul” din fruntea Servicului de Protecție și Pază a reușit să dea încă o lovitură pur și simplu halucinantă pe sfârșitul de mandat al lui Klaus Werner Iohannis. Cel care, ce este drept, după cum dezvăluiam în ”Lovitura” titrată ”Bancherul lui Iohannis”, chiar nu avea de ce să se opună ca tocmai Traian Sorin Halalai să fie ”alesul” pentru a conduce ”noua” Exim Banca Românească și în perioada următoare. Astfel că Traian Sorin Halalai și-a depus candidatura pentru un nou mandat de ”membru al Consiliului de Administrație”, adică de viitor președinte al acesteia. Acum, desigur că în dosarul de candidat nu a depus și ”Contractele grecești” de 1.000.000 de euro cu care și-a arvunit de la ”Vlăduț” Stoica primul mandat, după cum l-au anchetat chiar procurorii DNA. Dar și cu ”jocul de glezne” al ”prelungirii perioadei de depunere a candidaturilor pentru selecția membrilor Consiliului de Administrație al EXIM BANCA ROMÂNEASCĂ” efectuat la comandă de un ministru al Finanțelor care se teme ca de tămâie de generalul Pahonțu, tot Halalai va fi alesul! Pentru că Marcel Boloș va semna! Mugur Isărescu va semna! Marcel Ciolacu va semna! Niciunul dintre cei trei ”mari bărbați de stat” neavând destul testosteron ca să îl înfrunte pe Pahonțu nici măcar dacă îi îndoapă structurile contrainformative cu afrodisiacul ”magiun turcesc”!

Dar, Pahonțule, HALAL(ai) ”SIFON” mai ai! Unul care, după ce a intrat pe poarta mai din dos a Direcției Naționale Anticorupție pentru milionul de euro împrumutat pe persoană fizică și fără niciun leu dobândă de la doi ”clienți” greci, Halalai a făcut la rândul său ”coadă” pentru alții la DNA…

Astfel că, și dacă va mai prinde un mandat în fruntea ”băncii statului”, în locul lui Pahonțu nu am deschide prea repede ”șampania”… De ce? O să vadă el!

Așa cum toate structurile informative ar trebui să pună deja la dispoziție microbuze gratis pentru a își transporta ”ofițerii acoperiți” la serviciu, de pe Drumul Jilavei! Da, da, drumul ăla care nu duce musai spre ”obiectivul turistic”, dar pe care se construiesc rezidențiale lângă rezidențiale, pe dreapta, cum vii dinspre ”Patinoarul lui Băluță”! Ghici pe ale cărui terenuri!!!

Articol preluat din ASI-Romania

VIAASI - Romania
SURSĂLovitura lu' Tache
Articolul precedentSuspiciuni de fraudă la Primăria Sectorului 1
Articolul următorClaudiu Manda, dosar penal închis: faptele sunt prescrise
Senior partner Ziarul de Investigatii