Foto Dan Tudorache

Deputatul PSD, Dan Tudorache este critic la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în privința „Grădiniței de vacanță”, un proiect educațional-social aprobat de CL Sector 1, foarte apreciat de părinții din comunitate și care trebuia să înceapă de la 1 iulie.

Într-o postare făcută pe Facebook, fostul edil al Sectorului a precizat că în mandatul său a fost pus accent pe acest proiect, dezvoltat constant, iar an de an a crescut atât numărul de copii, cât și activitățile educative ale micuților, lucru apreciat de părinți.

„Din păcate, în ultima ședință de consiliu,  Madam Armand a încercat să folosească acest proiect pentru a trece o rectificare bugetară, prin care lua bani de la școli și îi dădea Poliției Locale și ADP-ului. Cam aceasta este viziunea noii administrații, care nu a mai plătit nici bursele elevilor de peste  jumătate de an.  Deși rectificarea nu a fost votată de consilieri, directorul economic al primăriei, prezent la ședință, a confirmat că proiectul are finanțare, însă până astăzi nu s-a mișcat nimic”, a scris Dan Tudorache.

Totodată, acesta a precizat că nu se știe când sau dacă acest program va ma fi implement în acest an. „Dacă în educația copiilor nu investim, dacă din banii pacienților de la CM Caraiman tăiem, dacă locurile de parcare le taxăm ca la Paris, totuși… ce facem cu banii? Răspunsul e simplu: plătim pentru greșelile făcute de Madam Armand. Amenzi la Garda de Mediu, taxe pentru procese, dobânzi către prestatorul de servicii de salubritate și câte or mai fi”, a concluzionat fostul edil.

De altfel, acesta poate fi un motiv în plus ca primarul USR PLUS, Clotilde Armand să fie demisă, prin referendum. Reamintim că la nivelul Sectorului 1 va începe o strângere de semnături pentru organizarea acestui referendum, comunitatea reproșându-i edilului mizeria, invazia de rozătoare, dar și indiferența cu care tratează problemele din acest sector.

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, face lumină în „scandalul” locuințelor destinate tinerilor

Articolul precedentProiect Ministerul Muncii: Fiscalizarea activităților domestice
Articolul următorPrefectura Prahova vacantează un mandat de consilier local la Câmpina