Clotilde Armand Foto: PSNews.ro

Motivați de munții de gunoaie, dar și de invazia șobolanilor, cetățenii din Sectorul 1 o vor demisă pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Astfel, un referendum este pasul legal prin care se poate întâmpla acest lucru, fapt pentru care este necesară strângerea de semnături, iar societatea civilă, dar și o serie de jurnaliști se vor implica în acest demers.

Mirel Curea a anunțat, într-o postare pe pagina sa, că urmează să fie amplasate câteva puncte pentru strângerea de semnături, demers la care s-au aliat și social democrații, care au precizat că vor susține orice inițiativă civilă pentru demiterea primarului de la USR PLUS.

„În câteva zile, se vor organiza în Sectorul 1 puncte pentru strângerea de semnături pentru trimiterea doamnei Clotilde Armand la odihnă și tratament.  Le vom strânge cu un steguleț de semnalizare, în soare, pentru că nu putem spera ca madama să aprobe amplasarea de corturi, ceea ce motivează și mai abitir. La fel cum pe mine mă motivează suplimentar faptul că în fața casei mele și în capătul străzii tronează în continuare mormane de gunoaie. Cine are posibilitatea să aducă mai multe semnături, va putea descărca în cel mai scurt timp formulare de pe net. Eu voi face de serviciu, cot la cat cu alți voluntari, la un asemenea punct”, a scris jurnalistul Mirel Curea. Acesta a atașat postării și „motivarea” sa, „un instantaneu făcut la intersecția străzilor Cireșoaia cu Fabrica de Cărămidă”.

Foto Mirel Curea (Facebook)

Potrivit Codului Administrativ, mandatul primarului încetează ca urmare a rezultatului unui referendum local, iar organizarea acestuia trebuie să fie solicitată, în scris, de cel puțin 25% dintre locuitoriii cu drept de vot înscriși în Registrul Electronic cu domiciul în UAT vizată.

Din ce în ce mai mulți voluntari se alătură strângerii de semnături pentru demiterea lui Armand

Articolul precedentPremierul Cîțu „luat la rost” din cauza Roșia Montană
Articolul următorProiectul „România Educată” vine cu o serie de noutăți