Captură foto/(Video: Ionuț Bursuc)
Captură foto/(Video: Ionuț Bursuc)

Incidentele din sistemul medical românesc continuă: dacă azi dimineată un incendiu a avut loc la Spitalul de Psihiatrie din Roman, în cursul zilei, o ambulanță a luat foc.

Ambulanța se afla pe traseu, cu scopul de a prelua un pacient de la un spital din Neamț.

Potrivit ISU Neamț, pompierii au fost alertați prin apel la 112 cu privire la producerea unui incendiu la o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Neamț, în localitatea Bisericani, din comuna Alexandru cel Bun.

Misiune după misiune pentru pompierii din Neamț: în dimineața zilei de joi, un incendiu a izbucnit în Spitalul de Psihiatrie. În cursul zilei, o ambulanță a luat foc

Ambulanța se deplasa către Spitalul TBC Bisericani pentru a prelua un pacient. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, dar și voluntari din cadrul SVSU Alexandru cel Bun”, se precizează în comunicatul transmis de ISU Neamț.

Conform declarațiilor făcute de către pompieri, ambulanța nu avea pacient. De asemenea, șoferul vehiculului a reuși să iasă din mașină, până la sosirea forțelor de intervenție.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la compartimentul motor și în interiorul autospecialei

Concomitent cu stingerea flăcărilor, pompierii au evacuat trei butelii de oxigen care se aflau în interiorul ambulanței.

Incendiul a fost lichidat de pompieri. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric, transmit pompierii.

Sistemul medical este din ce în ce mai nesigur pentru pacienții din România

Mai multe spitale din țara noastră au fost afectate, în ultimii ani, de incendii.

Unele au fost foarte grave, soldându-se cu multiple victime.

Articolul precedentElena Udrea, condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute!
Articolul următorMarcel Ciolacu prevestește venirea crizei economice peste România
Jurnalist full-time / Pesimist part-time