Sursă foto: Facebook/Playboy Ukraine
Sursă foto: Facebook/Playboy Ukraine

Numărul special al publicației Playboy nu corespunde standardelor unei reviste pentru bărbați.

De data aceasta, scopul revistei este să arate lumii ce se întâmplă, cu adevărat, în Ucraina, precizează publicația Pravda.

Coperta o înfățișează pe Anastasia Tykha, o locuitoare din Irpen.

În loc erotismului cu care revista Playboy și-a obișnuit publicul, imaginile prezintă atrocități, animale rămase fără stăpâni, militari ucraineni, dintre care unul ține un copil în brațe, iar celălalt ajută o femeie cu o pisică.

Noul număr al revistei expune și imagini cu evacuarea oamenilor din Irpen și clădirea distrusă a administrației regionale de stat din Harkov

Le-am demonstrat tuturor că femeile ucrainene sunt incomparabile cu fiecare număr al Playboy Ucraina de mai bine de 15 ani la rând. Am cerut întotdeauna libertatea dorințelor noastre, iar astăzi arătăm lumii ce este adevărata independență și adevărata libertate a întregii națiuni”, a scris ziarul.

Puteți cumpăra versiunea electronică a numărului special online cu 10-100 de euro. Costul este determinat de cel care îl cumpără. Redacția promite că va trimite o versiune tipărită imediat după Victoria Ucrainei”, au precizat reprezentanții publicației.

Sursă foto: Facebook/Playboy Ukraine

Încasările din vânzare vor fi folosite pentru ajutor umanitar, spitale și achiziționarea de ambulanțe

Playboy Ukraine îl citează și pe Hugh Hefner, fondatorul revistei:

Adevăratele obscenități nu au nimic de-a face cu sexul. Obscenitățile adevărate sunt războiul, intoleranța și uciderea reciprocă”.

Articolul precedentIstoria se repetă. Planul Marshall va fi reactivat
Articolul următorElena Udrea, condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute!
Jurnalist full-time / Pesimist part-time