Captură video/ Incendiu Spitalul Județean Suceava, din 3 februarie 2022
Captură video/ Incendiu Spitalul Județean Suceava, din 3 februarie 2022

Pompierii din Neamț au fost în alertă azi, după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie din Roman.

Conform celor mai noi declarații oferite de ISU Neamț, cauza de producere a constituit-o un scurtcircuit electric, arată Știri pe Surse.

Incendiul a izbucnit în cursul dimineții de joi, 7 aprilie, într-un container din curtea Spitalului de Psihiatrie din Roman, județul Neamț.

ISU Neamț: ”La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Roman (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD)”

Într-un comunicat, reprezentanții ISU Neamț au precizat că, la sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei barăci cu structură metalică și panouri de tip sandwich.

Cu toate acestea, nu a existat posibilitatea propagării la alte clădiri.

Containerul aparține unei societăți comerciale ce execută lucrări de construcții la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Roman.

Incendiul a fost localizat și lichidat, însă au ars un birou, un sistem PC, o imprimantă și documente

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars un birou, un sistem PC, o imprimantă și documente. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Nu au fost victime”, au transmis reprezentanții.

Mai multe spitale din România au fost afectate, în ultimii ani, de incendii. Unele au fost foarte grave, soldându-se cu multiple victime.

Articolul precedentUn primar din România cere încetarea exercițiilor militare
Articolul următorAgent Green: ”Trebuie să hrănim oamenii, nu giganții care dețin fermele”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time