Exponat inedit la Primăria Sectorului 1

Un șobolan uriaș a poposit în „curtea” primarului Clotilde Armand

După ce în luna februarie sediul Primăriei Sectorului 1 a fost gazda unei expoziții inedite, începând de astăzi un nou exponat și-a făcut simțită prezența. Este vorba de un șobolan uriaș, făcut din marțipan, care este în rezonanță cu situația mizeră în care se află acest sector de la preluarea mandatului de către Clotilde Armand. „Exponatul” a venit însoțit de o descriere a stării de fapt în care se află Sectorul 1: „Propun să creăm adăposturi pentru șobolanii fără stăpân!”, atașat unei fotografii în care sunt „prinși” primarul general, Nicușor Dan și primarul de sector, Clotilde Armand.

UPDATE: Între timp, pe treptele primăriei a apărut încă un „exponat”. Mai exact, vorbim despre o păpușă fără haine și fără mâini, de gâtul căreia stă agățată o pancartă pe care scrie: „Clotilde Armand”.

Concret, gunoaiele neridicate de săptămâni bune, ce au ajuns să ofere „masă și casă” unei adevărate invazii de rozătoare.

Tichia de mărgăritar a lui madam Clotilde …

De altfel, numărul necontrolat de rozătoare ce se află în acest sector este datorat și faptului că activitatea companiei ce se ocupă de serviciile de deratizare a fost blocată multă vreme.

„În timpul guvernării locale USR & PNL la București, șobolanii înoată în lacuri, hrăniți din belșug cu gunoaiele ce ne sufocă. (…) Ce se întâmplă acum e șocant, e dezgustător, e horror pentru o pretinsă capitală europeană. Asta înseamnă #unitisalvam?! Chiar nimeni din USR și PNL nu vrea să intervină să scape Capitala României de șobolani, munți de gunoaie? Și scandal chiar între cele două formațiuni aflate la guvernare atât local cât și central?! Nu credeam că se poate ajunge atât de jos în 2021”, scria jurnalistul Radu Tudor pe pagina sa de Facebook, în urmă cu mai bine de o lună.

Nicio schimbare, în bine, de la acel moment. Mai mult, șobolanii au ajuns să fie parte integrantă din peisajul insalubru al sectorului, aceștia plimbându-se „ca pe bulevard” nestingeriți.

Bucureștiul șobolanilor. Imagini video cu noua faună a Capitalei

Articolul precedentCîmpeanu: „Școala va începe cu prezență fizică”
Articolul următorLui Robert Negoiță i se cere autosuspendarea din funcție