Bucureștiul șobolanilor. Imagini video cu noua faună a Capitalei

O filmare postată pe Facebook de un cunoscut jurnalist arată situația deplorabilă în care se află, în acest moment, Capitala

Bucureștiul este invadat, încet și sigur, de șobolani. Asta se întâmplă din pricina lipsei de reacție a autorităților central bucureștene, cele care nu numai că nu deratizează, însă mai lasă și gunoaiele, la voia întâmplării, să se adune pe străzile Capitalei. În spatele încompentenție stau scuzele și acuzele.

Radu Tudor prezintă, într-o înregistrare video, realitatea nu tocmai plăcută a Bucureștiului

Conform unei filmări postate de jurnalistul Radu Tudor pe contul acestuia de Facebook, un șobolan poate fi observat înotând printr-un lac din București – nu știm care anume, însă. În mod cert, situația nu e una unică, de vreme ce mulți cetățeni au semnalat, în prealabil, astfel de situații, cele mai multe dintre ele, în Sectorul 1.

In timpul guvernarii locale USR & PNL la Bucuresti, sobolanii inoata in lacuri, hraniti din belsug cu gunoaiele ce ne sufoca. Nu ca administratiile PSD anterioare au fost vreo lumina, dar ce se intampla acum e socant, e dezgustator, e horror pentru o pretinsa capitala europeana. Asta inseamna #unitisalvam?! Chiar nimeni din USR si PNL nu vrea sa intervina sa scape capitala Romaniei de sobolani, munti de gunoaie? Si scandal chiar intre cele doua formatiuni aflate la guvernare atat local cat si central?! Nu credeam ca se poate ajunge atat de jos in 2021

Radu Tudor, pe Facebook

La mai bine de șase luni, de la startul războiului dintre primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și firma de salubrizare Romprest, cetățenii încă înoată, și ei, în gunoaie, munții de pe străzi crescând, pe zi ce trece. Situația nu stă mai bine nici la Primăria Capitalei, edilul Nicușor Dan fiind blamat pentru întârzierea campaniei de deratizare, cea care, din câte se poate vedea, are parte de consecințe.

Citește și: Garda de Mediu a decis: în Sectorul 1 nu s-a depășit ÎNCĂ limita de poluare

Articolul precedentNegrescu înșiruie șase motive pentru care moțiunea trebuie să treacă
Articolul următorSală de spectacol, închisă după Colectiv: mizerie, abandon și ciuperci care cresc din parchet