George Stângă, liberalul gălățean care „se gudura” pe lângă ministrul Drulă, îi oferă susținere deplină lui Cîțu

Liberalul surprins în celebrele stenograme că îi cerea ministrului Drulă să-l „ajute” cu niște prelungiri de mandate, a decis pe cine va susține la congresul PNL din septembrie. Important de menționat că, în ciuda scandalului care a făcut turul presei naționale, la vremea respectivă, George Stângă a fost reales în fruntea PNL Galați

George Stângă și Florin Cîțu, în Galați / Foto: Facebook

Liderul PNL Galați, George Stângă, s-a hotărât! Cu toate că i-a luat un pic de timp până să decidă în ce tabără să intre, până la urmă a decis să-l susțină pe Florin Cîțu, pentru șefia Partidului Național Liberal. Întrebarea e: cât de multă cinste îi face această susținere premierului Cîțu, de vreme ce, numele lui George Stângă este legal de multe scandaluri politice și nu numai.

Cel mai recent este cel al stenogramelor, în care Stângă putea fi auzit încercând să-l convingă pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, să-i facă mici favoruri. „Aș vrea să te rog frumos să îmi prelungești mandatele celor doi directori…, sunt luna asta amândouă și la AFDJ și la APDM și principalul lucru, ți-o spun din tot sufletul, pentru mine este raționamentul politic, că eu am alegeri interne în partid și nu mi-ar conveni să…, adică nu zic că aș pierde alegerile la Galați, dar nici un aș avea o situație foarte confortabilă dacă mi-aș pierde oamenii de acolo” – George Stângă (conform G4Media.ro).

Între timp, George Stângă nu numai că nu a pățit nimic, însă a fost inclusiv reales la șefia PNL Galați, aceasta fiind, de altfel, miza finală pentru care politicianul a încercat „apele” în cabinetul ministrului Transporturilor.

Citește și: Vlad Voiculescu ridică statuie USR PLUS, după ce au ieșit la iveală stenogramele dintre Drulă, Stângă și Dumitrescu

George Stângă îl părăsește pe Ludovic Orban pentru Florin Cîțu

„Avem o datorie față de gălățenii care ne-au acordat încrederea să asigurăm României o guvernare corectă, performantă, care să contribuie la dezvoltarea tuturor regiunilor țării. PNL poate face asta, deoarece PNL este dedicat românilor”, scrie șeful liberalilor gălățeni, pe pagina lui de Facebook. Mai mult, adaugă, Stângă, „direcția în care va merge PNL va influența viitorul României, al Galațiului, dar și dezvoltarea comunităților noastre”.

Într-o încercare de a-și explica opțiunea, George Stângă mai spune că România condusă de Guvernul Florin Cîțu ar fi făcut progrese importante. „Premierul PNL a dovedit că poate să aplice acele reforme de care România are nevoie. PNL are nevoie, după 4 ani de la ultimul Congres, de un suflu nou, unul pe care premierul Florin Cîţu îl poate asigura. Suflu nou nu înseamnă doar oameni noi, ci presupune oameni care ştiu să se adapteze la noile cerinţe ale societăţii, oameni care vorbesc despre modernizare”.

Citește și: În urma dezvăluirilor „Ziarului de Investigații”, finul deputatului PNL George Stângă a fost destituit din funcția de director al Agenției de Mediu Galați

Articolul precedentBarna, reacții după intrarea în cursă a lui Dărău
Articolul următorVIDEO – Bombă ecologică în Sectorul 2. Gunoaie fermentate, din plin pe străzi. Ce măsuri trebuie să ia Garda de Mediu
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.