Vlad Voiculescu ridică statuie USR PLUS, după ce au ieșit la iveală stenogramele dintre Drulă, Stângă și Dumitrescu

„Concluzia vechii clase politice și a multor înalți funcționari e clară - Nu sunt oameni USR-istii”, a scris Vlad Voiculescu

Foto: Facebook

Fostul ministrul al Sănătății și actualul lider, proaspăt ales, al filialei USR PLUS București, Vlad Voiculescu, ridică statuie propriului partid, în urma noilor stenograme apărute în spațiul public, ce îi implică pe ministrul Transporturilor, pe Cătălin Drulă (USR PLUS), senatorul gălățean, Cătălin Stângă (PNL) și pe Iulian Dumitrescu, șef al Consiliului Județean Prahova (PNL). Mai exact, Voiculescu remarcă faptul că Drulă nu ar fi „percutat” insistențelor liberalilor, de a-i păstra în funcție pe anumiți directori, de dragul alegerilor interne în PNL.

Vlad Voiculescu: „Ați citit stenogramele DNA cu discuțiile unor domni care încercaseră niște combinații cu Cătălin Drulă?”

Citește și: Senatorul PNL George Stângă, la chef cu interlopii din Galați, în dispreț total față de apelurile lui Iohannis și Orban la ofensivă împotriva clanurilor interlope

„M.D.: P-acolo ce mai e?

I.M.: Măi, e bine acolo, e agitație (neinteligibil) …

M.D.: Ăăă?

I.M.: E agitație, a schimbat consiliul de administrație, omul ăsta nu e (neinteligibil) nu mai au încredere în el nici Iulian, nici George, nimeni. (neinteligibil) certat treizeci de deputați, s-au dus peste el în minister, (neinteligibil). Și ceri propunerea a doi – trei oameni și tu pui altceva. Îți dai seama ce … (pauză lungă – n.n.) Cine i-a băgat p-ăștia (neinteligibil) USR-iști, îs nebuni. Mai bine lucrezi cu PSD-iștii. Nenorociți.

M.D.: Până la urmă, probabil, la asta se va ajunge, susținere din umbră.”, este parte din stenogramă, publicată de Vlad Voiculescu, pe contul său de Facebook.

Și tot Vlad Voiculescu este cel care vine și cu o concluzia neplăcutei întâmplări care a făcut turul revistei presei: „Cine i-a băgat pe ăștia..USRisti, is nebuni. Mai bine lucrezi cu PSD”, se întreabă ironic politicianul, acordându-și, mai apoi, singur răspunsul: „Concluzia vechii clase politice și a multor înalți funcționari e clară: “Nu sunt oameni USR-istii”. Concluzia la concluzie? „Cine nu este maleabil la combinații și furt nu este om”.

Citește și: DNA, cu ochii pe numirile din Ministerul Transporturilor. Stenogramele din biroul ministrului Drulă

Senatorul liberal de Galați, George Stângă, a fost înregistrat de DNA în timp ce îi cerea ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, să intervină în prelungirea mandatelor a doi directori, „Eu am alegeri interne în partid și nu mi-ar conveni să…, adică nu zic că aș pierde alegerile la Galați, dar nici un aș avea o situație foarte confortabilă dacă mi-aș pierde oamenii de acolo”, se arată în stenograma publicată de G4Media.ro.

Articolul precedentMAE a dat-o în bară! Ambasada Greciei corectează România
Articolul următorAnnalena Baerbock, candidata la funcția de cancelar al Germaniei, acuzată de plagiat
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.