Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Biroul de Comunicare al RAJA, compania de apă din Constanța, a furnizat informații suplimentare cu privire la avaria de pe bulevardul I.C. Brătianu (zona Synevo).

Conform comunicatului emis de societate, în momentul în care zona a fost dezvelită, echipele de intervenție au constatat că este necesară înlocuirea unei secțiuni de aproximativ 2 metri din conducta de distribuție, cu un diametru de 500 mm, de pe bulevardul I.C. Brătianu (Synevo) din municipiul Constanța.

Lucrările de pe bulevardul I.C. Brătianu vor fi finalizate în jurul orei 20:00

Echipele lucrează manual la săpături, ceea ce va duce la o prelungire a duratei de execuție a lucrărilor.

Din cauza dimensiunii mari a conductei și a faptului că aceasta este înglobată într-o zonă betonată, constructorii au fost nevoiți să extindă durata lucrărilor până în jurul orei 20:00.

Echipele de intervenție ale societății RAJA se află pe teren

Sunt în continuare afectați de lipsa apei  consumatorii din perimetrul delimitat de: aleea Garofiței – bulevardul 1 Decembrie 1918 – Prelungirea I.C. Brătianu – strada Avram Iancu – al. Garofiței, cu străzile adiacente și punctele termice din zonă (65 și 72), precum și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Policlinica nr. 2. Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Biroul de Comunicare al societății constănțene.

Articolul precedentOMS anunță sfârșitul pandemiei Covid-19; se recomandă însă integrarea vaccinării în programele naționale
Articolul următorMai multe zone din Mamaia Sat și Mamaia Nord se confruntă cu lipsa apei potabile