Deși susținea că nu există un război în Ucraina, Șoșoacă cere, mai nou, pacea

Senatoarea a fost protagonista unui nou scandal în fața Ambasadei SUA

Un nou scandal a fost declanșat de senatoarea neafiliată, Diana Șoșoacă.  

Senatoarea a protestat, de acestă dată, în fața Ambasadei Statelor Unite.

Inițial, Diana Șoșoacă a fost prezentă la Ambasada Rusiei unde a încercat să ceară pacea.

După, senatoarea și-a continuat drumul, ajungând la Ambasada SUA unde a afirmat că oficialii ar atrage România în războiul Ucraina – Rusia.

Șoșoacă nu a fost primită în incinta Ambasadei SUA. De asemenea, a fost atenționată că era nevoie de o programare, procedura ducând la o nouă revoltă din partea senatoarei

Poporul român nu dorește să participe la ce face SUA. Noi nu am fost atacați de nimeni până în acest moment. Asta primim parlamentari ai României din partea Ambasadei SUA, statul sclav al SUA. Vi se pare normală atitudinea asta? Suntem sau nu parteneri egali? Nu permitem un astfel de comportament. Este un afront la adresa poporului român. Vom informa Congresul SUA pentru afrontul care a fost făcut Parlamentului României”, a spus Șoșoacă, conform Știri pe Surse.

Senatoarea a făcut apel și la președintele Klaus Iohannis: ”Nu îndrăzniţi să băgaţi România în război”

În urmă cu două zile, împreună cu alți cinci deputați, senatoarea neafiliată a făcut apel la autoritățile române şi la ambasade să facă toate demersurile pentru a începe negocierile.

Aceste negocieri au avut ca scop încetarea ostilităţilor dintre Ucraina şi Federaţia Rusă.

Reamintim că, în cursul lunii martie, mai mulți internauți au trimis-o pe senatoare la Kiev, după ce aceasta a afirmat că nu există un atac asupra Ucrainei. Declarația Dianei Șoșoacă a stârnit valuri de indignare în rândul utilizatorilor de Facebook.

Articolul precedentProtest STB din cauza concendierii a sute de angajați. Vasile Petrariu: „Vrem mai mult să tragem un semnal de alarmă”
Articolul următorCorneliu Ladin, un apropiat al oamenilor politici foști și actuali, furnizor de echipamente pentru evenimentele muzicale din România, suspectat că spăla bani pentru mafia rusească
Jurnalist full-time / Pesimist part-time