Ludovic Orban, convins că Alexe și Chirica sunt nevinovați

Șeful CJ Iași și primarul Iașiului sunt anchetați pentru presupuse fapte de corupție

Președintele PNL, Ludovic Orban a declarat, la Iași, în cadrul Conferinței de alegeri a liberalilor ieșeni că este convins că primarui Mihai Chirica şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi Costel Alexe sunt nevinovaţi şi că aşteaptă cu încredere ca instanţa să le facă dreptate. Cei doi sunt anchetați pentru presupuse fapte de corupție, dar după trimiterea lor în judecată s-au retras de la conducerea filialelor județeană, respectiv municipală a PNL.

„Chiar dacă nu sunt prezenţi în sală, vreau să-i salut şi pe Costel Alexe şi pe Mihai Chirica. Sunt convins că sunt nevinovaţi şi aştept cu nerăbdare dar şi cu încredere ca instanţa să le facă dreptate şi să arate care este adevărul”, a afirmat liderul PNL Ludovic Orban.

Alexandru Muraru, noul președinte al filialei județene

Deputatul Alexandru Muraru, consilier al premierului Florin Cîțu a fost ales noul lider al liberalilor ieșeni, iar în discursul său a ținut să îi mulțumească lui Costel Alexe pentru performanța alegerilor locale din septembrie 2020.

„Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor care mi-au acordat încrederea de a duce mai departe reușitele celei mai puternice filiale politice din județul Iași. Le mulțumesc tuturor celor care și-au manifestat astăzi dorința de a face parte dintr-un proiect în care fiecare dintre ei va avea un rol. Totodată, vreau să felicit întreaga echipă care a format fostul BPJ care, alături de Costel Alexe, au reușit performanța câștigării alegerilor locale din 2020, cu peste 50 de primării și 700 de consilieri locali și județeni. De aici mai departe, nu putem decât să construim spre noi victorii”, a spus Muraru.

Totodată, acesta a precizat că alegerile de acum nu au fost despre oamenii politici aflați pe liste, ci despre ieșeni. „O spun pentru că avem răspunderea guvernării locale și naționale. Avem un program de guvernare de pus în practică și responsabilitatea de a livra față de cetățeni!”, a mai declarat Alexandru Muraru.

Alexe rămâne sub control judiciar!

Articolul precedentItalia. Poliția a destructurat o rețea ce vindea certificate europene false
Articolul următorDrulă va desființa ARSVOM, pe care o găsește inutilă