O avarie majoră a fost înregistrată în cursul serii la conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Badea Cârțan, în zona intersecției cu strada Ștefăniță Vodă din Constanța.

Într-o primă etapă, echipele de intervenție au încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar în urma sondajelor efectuate s-a stabilit necesitatea înlocuirii unui tronson, fapt ce a determinat întreruperea furnizării apei potabile.

Consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Badea Cârțan – Tulcei – Ștefăniță Vodă – Soveja vor fi afectați de lipsa apei

Pe durata lucrărilor de intervenție, estimate să se încheie mâine, 05 iunie 2023, în jurul orei 14.00, consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Badea Cârțan – Tulcei – Ștefăniță Vodă – Soveja, precum și cei conectați la punctele termice din zonă, vor fi afectați de lipsa apei.

Potrivit Biroului de Comunicare al societății RAJA, echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp

Societatea RAJA pune la dispoziție un serviciu de Call Center non-stop pentru clienți

Amintim că acest serviciu este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, și poate fi contactat la numărul unic 0241 924.

Call Center-ul se bazează pe un sistem robotic telefonic, care ghidază utilizatorii în transmiterea indexului contorului de apă potabilă, furnizează mesaje preînregistrate cu privire la eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, permite semnalarea avariilor în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și oferă informații despre serviciile oferite de companie.

Articolul precedentIndemnizații pentru creșterea copilului obținute în baza unor documente de angajare false; prejudiciul, estimat la peste 5.550.000 lei
Articolul următorSe oprește apa potabilă în două localități din Constanța
Jurnalist full-time / Pesimist part-time