sondaj imas dragnea huiduit

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că nu a crezut că ţara noastră va fi condusă de un preşedinte „mai rău şi mai toxic ca Băsescu”.

„Eu am crezut că nu va veni în România un preşedinte mai rău şi mai toxic ca Băsescu. Vă spun sincer. Eu nu am crezut. Acest om nu a făcut până astăzi, în patru ani şi ceva de mandat, un singur lucru bun pentru această ţară”, a declarat Liviu Dragnea duminică la Târgu-Jiu, unde au avut loc alegerile pentru organizaţia PSD Gorj.

„A dezbinat, a dezinformat instituţii europene, a minţit, a susţinut acest sistem ocult subteran, pentru că acel sistem la ajutat cu cele 40 de dosare penale, l-a ajutat cu casele luate de la statul român”, a completat preşedintele PSD. Dragnea l-a criticat pe şeful statului şi, sâmbătă, unde a participat la alegerile din PSD Caraş-Severin, întrebându-se cum poate fi atât de fără suflet Klaus Iohannis şi să conteste bugetul la CCR, proiect în care e prevăzută creşterea alocaţiilor pentru copii.

Duminică, Liviu Dragnea a anunţat că discuţia despre candidatul la prezidenţiale din partea PSD-ALDE va avea loc după alegerile europarlamentare, iar candidatul va fi cel cu şanse mai mari pentru ca Iohannis să nu mai obţină un mandat. „Iau în calcul varianta ca din partea PSD ALDE să candideze candidatul cu cele mai mari şanse pentru ca Iohannis să nu mai lovească România încă cinci ani. Obiectivul meu major e să nu mai fie Iohannis sau cine ştie ce alt invenţie securistoidă şi nu numai din interior”, a declarat Liviu Dragnea. „Nu putem să stăm deoaparte în legătură cu această campanie otrăvită. Iar să stăm să îl ascultăm pe Iohannis să spună că nu avem bani de pensii şi când s-a dovedit că avem nimeni nu i-a spus nimic? Când spunea că magic pot creşte veniturile şi scădea taxele. O să le răspundem cu vârf şi îndesat şi le spun tuturor să îşi strângă bine curelele pentru că vreau să văd dacă îi ţin curelele pe toţi. Tot cred că adevărul e mai puternic decât minciuna”, a mai spus liderul PSD.

Articolul precedentFlorin Cîțu: criza economică este confirmată oficial, spre disperarea lui Dragnea
Articolul următorCombaterea violenţei domestice din România ne costă 11 milioane de euro