Ministerul Sănătății

Fost ministru al Sănătății, social democratul Florian Bodog este critic la adresa Ioanei Mihăilă, pe care o acuză că nu a făcut nimic pentru a preîntâmpina valul patru al pandemiei, care a îngenunchiat sistemul sanitar, și lasă în urmă, zlnic, sute de familii îndoliate.

„Doamna ex-ministru Mihăilă s-a trezit vorbind fix atunci când trebuia să aibă decența să tacă!

Îi aduc aminte doamnei ex-ministru că oamenii mor cu zile pentru că ea și gașca USR nu au fost în stare să asigure medicamentele esențiale pentru pacienții din spitale. Oamenii mor pentru că toată vara nici ea și nici Cîțu nu au făcut nimic să pregătească sistemul sanitar pentru valul patru al pandemiei!

Când singura ta realizare ca ministru al Sănătății este că soțul tău a reușit la «concursul» de la Spitalul Municipal din Oradea, ar trebui să intri în pământ de rușine! Dar, la unii, tupeul este invers proporțional cu priceperea”, a scris Ioana Mihăilă acuză partidele politice de formarea unei coaliții „împotriva sănătății publice”

„Că AUR este un partid antivaccinist nu mai poate mira pe nimeni. Dar că partide care clamează responsabilitatea față de țară și popor nu simt nicio presiune pentru a adopta măsuri de limitare a pandemiei de COVID-19 este sfâșietor și complet de neînțeles”, a scris fostul ministru al Sănătății pe o rețea de socializare.

Reamintim că din 25 octombrie au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe timp de noapte, vizate fiind persoanele nevaccinate, iar în timpul zilei accesul la o serie de activități se face în baza certificatului verde. De altfel, din momentul anunțului făcut cu privire la noile restricții, ce sunt în vigoare pentru 30 de zile, numărul celor care au ales să se vaccineze a fost foarte mare, în numai 7 zile, 668.142 de români s-au vaccinat cu prima doză.

Fostul ministru Bodog, după ce a fost trimis în judecată: „Nu am prejudiciat niciodată Statul cu nimic și sunt, fără dubiu, nevinovat”

Articolul precedentActe de vandalism pe Via Transilvanica, drumul care promovează turismul montan
Articolul următorCriză politică în țară, Iohannis vorbește despre încălzirea globală