Decizie inedită luată de către Primăria municipiului Botoşani, care a interzis persoanelor care au consumat produse afrodisiace să intre în spaţiile de joacă. Practic, angajaţii Primăriei care au grijă de administrarea parcurilor trebuie să constate care este gradul de excitaţie sexuală produs de aceste substanţe, potrivit adevarul.ro.

Proiectul de hotărâre nu a fost votat de toți consilierii locali

 Aleșii locali au aprobat săptămâna trecută regulamentul de administrare şi utilizare a spaţiilor de joacă din municipiu, care precizează că este interzisă intrarea în spaţiile de joacă a persoanelor care au consumat produse afrodisiace sau le consumă în timp ce se află în aceste locuri. Regulamentul a fost elaborat de funcţionarii Primăriei şi votat de aleșii locali, o parte dintre ei abţinându-se să voteze interdicția. „Regulamentul a venit la propunerea Primăriei şi noi am fost puşi să votăm. Grupul nostru s-a abţinut, dar a existat o majoritate şi proiectul a trecut”, a declarat consilierul local Andrei Amos.


Prevederea regulamentulu i-a nemulțumit pe angajații Primăriei care trebuie să o aplice

Practic, aceștia ar trebui să vadă care este gradul de excitaţie a persoanelor care vin cu copiii la spaţiile de joacă, potenţial produs de afrodisiace. Sarcina de a face aceste verificări este a angajaţilor de la Direcţia Servicii Publice Sport şi Agrement, serviciu care administrează parcurile şi locurile de joacă publice. Angajaţii care se ocupă cu administrarea spaţiilor de joacă nu are pregătire medicală şi nu știu cum pot descoperi consumatorii de afrodisiace. „Este o prostie totală. Cum ar trebui să stabilim noi că respectivii au consumat afrodisiace? Eu am luat cuvântul şi în Consiliul Local şi am spus că este o aberaţie. Nu ştiu, probabil o să-i punem să se dezbrace în pielea goală sau poate ne dau ei nişte aparate speciale care să detecteze. Este ceva greu de crezut”, a declarat Eugen Ţurcanu, şeful DSPSA, şi consilier local la Botoşani

Ce părere au locuitorii municipiului Botoșani

Decizia Primăriei şi a majorităţii consilierilor locali i-a amuzat pe locuitorii municipiului Botoșani, deoarece multe produse sau substanţe au proprietăţi afrodisiace, cum ar fi ciocolata neagră, ţelina, usturoiul, ghimbirul sau sparanghelul.

„Păi eu, dacă mănânc o ciocolată, nu mai pot duce copilul la parc? Şi mie îmi place mult ciocolata neagră. Şi pe deasupra cum mă verifică? Hai la bărbat, să zicem, că ar fi mai explicit, dar la femeie? Ferească Sfântu’ ”, spune Victor, un tânăr de 32 de ani din municipiul Botoșani. Un alt botosanean spune că şi mamele îmbrăcate mai sexy ar putea fi interzise în parc.. „Păi dacă eu intru în parc şi văd o doamnă, o domnişoară cu fustă scurtă sau pantaloni mulaţi, înseamnă că o vreme mă duc şi stau după gard”.

Reprezentanţii municipalităţii susțin că regulamentul a fost realizat de aparatul de specialitate al Primăriei.

Un elev din Botoșani, care a suferit un accident grav, va primi despăgubiri în sumă de 45.000 de lei din partea școlii

Articolul precedentAgent Green dă în judecată Guvernul: 20.000 de hectare cu păduri sunt vizate de tăieri abuzive
Articolul următorDavid Popovici strânge fonduri pentru o mamă care se luptă cu o boală grea: ”Dacă pot ajuta, nu stau niciodată pe gânduri”