Foto: Facebook/Alexandrov Adrian
Foto: Facebook/Alexandrov Adrian

Într-o postare publicată pe contul de Facebook, partenerul Elenei Udrea cere ca ”magistrații criminali” care au condamnat-o să fie excluși din magistratură.

Alexandrov a adus critici cu privire la decizia magistraților care au condamnat-o pe Udrea la 6 ani de închisoare pentru corupție în dosarul Gala Bute.

Alexandrov a ținut să le mulțumească celor care i-au trimis mesaje de susținere, precizând că mulți oameni nu sunt de acord cu judecata la care a fost supusă partenera sa

Argumentând că presa a fost cea care a dorit o reacție referitoare la cazul Udrea, Alexandrov a scris, pe contul de socializare, că judecata Elenei Udrea este una demnă de inchiziție.

Mai mult, ”personajele care aveau obligația de a veghea și aplică legea au devenit niște veritabili inchizitori”.

Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisă contestația și de a-i fi rejudecată cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, deși în TOATE cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Șova, V. Ponta, Iulian Bădescu, Șerban Pop, Horia Simu etc).

Astfel ICCJ încalcă Constituția României, dând curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curții Constituționale a României. Președintele completului de judecată Ana Hermina Iancu (magistralp decizia ei), a stabilit că trebuie REJUDECATĂ cauza. Dar ceilalți magistrați criminali și anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Mădălina Alexandrescu și Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALĂ. Aceștia trebuie excluși din magistratură”, a scris, în urmă cu o oră, Alexandrov Adrian.

Partenerul Elenei Udrea: ”I-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea?”

Nu v-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetiță mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a două oară! 2018 Costa Rică va spune ceva? După 3 luni de pușcărie, ați eliberat-o tot prin decizia voastră. A fost o greșeală, o eroare, nu? Și dacă nu aveți copii, v-aș dori să aveți cât mai mulți, să simțiți și voi iubirea adevărată dintre un părinte și propriul copil”, a adăugat acesta.

Decizia magistraților rămâne una definitivă

La începutul lunii în curs, Elena Udrea a fost condamnată la închisoare cu executare. Aceasta a primit șase ani, în dosarul Gala Bute. În plus, reamintim că instanța a respins constestația în anulare și a menținut sentința de 6 ani închisoare.

De asemenea, Udrea trebuie să achite aproape 3 milioane de euro, respectiv 8.116.800 lei cu titlu de despăgubiri civile, către Autoritatea Naţională pentru Turism. Ea mai trebuie să achite 600.000 euro către martorul Corin Boian şi 300.000 euro martorului Adrian Gărdean.

Instanţa a dispus confiscarea în folosul statului de la Udrea a sumelor de 695.367 lei şi 296.076 lei.

Articolul precedentVIDEO. Un tânăr rus a făcut semnul nazist la Campionatului European de Karting
Articolul următorUSR, un partid nedorit, izolat și eșuat. Camera Deputaţilor a respins moţiunea simplă împotriva ministrului Mediului
Jurnalist full-time / Pesimist part-time