Foto: Antena 3
Foto: Antena 3

Co-preşedintele AUR, George Simion, a stat lipit de Nicuşor Dan, în momentul în care acesta dădea declaraţii de presă în faţa jurnaliştilor.

Gestul a fost surprins de fotografi imediat după audierea de miercuri din Parlament, fotografia devenind virală în spaţiile media.

George Simion şi-a explicat gestul, precizând că dorea o discuţie între patru ochi cu edilul Capitalei, adăugând că l-ar fi contactat pe acesta inclusiv pe Facebook.

George Simion: “I-am lăsat și un comentariu pe Facebook că e cazul, după un an de zile, să înțeleagă”

Liderul AUR George Simion a explicat imaginile, insistând că Nicuşor Dan se plânge mult prea mult, lăsând impresia că ar traversa un episod depresiv.
Context: edilul Capitalei a fost chemat în faţa comisiei de audieri pentru a da explicaţii în privinţa încălzirii bucureştenilor.

Nicuşor Dan ar fi trebuit să le explice membrior comisiei de ce nu a luat măsurile necesare pentru a-i proteja pe bucureşteni de creşterile de preţuri.

Nu mai e un ONG-ist. E primarul general al Bucureștiului și trebuie să se ocupe de căldură, de plata facturilor. Trebuie să ne dea un preț, să fie lumea lămurită. Sincer să vă zic, domnul Nicușor Dan mi s-a părut într-o depresie gravă. Și asta este de înțeles, cumva. Dar, măcar ,să își ia două-trei săptămâni vacanță. Să caute ajutor specializat, să revină în forță, pentru că nu e posibil să aibă o asemenea prestație”, a declarat Co-preşedintele AUR.

Liderul AUR devine, peste noapte, psiholog

Simion a ţinut să explice faptul că edilul s-a ridicat din timpul comisiei, fapt care a dus la imposibilitatea unei discuţii.

Nu am putut să-i adresez nicio întrebare și a plecat. Și își uitase și paltonul, că a ieșit la declarații și după aia s-a dus înapoi în cameră după palton. Mă întreba pe unde să iasă. În fine, l-am dus până la urmă.L-am condus”, a declarat George Simion în emisiunea Sinteza zilei.

Articolul precedentGalaţi: Amendă de 15.000 de lei pentru o ţigară aruncată pe geam
Articolul următorStelian Ion, despre guvernarea prin rotație: „O aberație colosală”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time