canotaj colaj

Șeful CJ Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că toți cei cinci sportivi originari din Suceava medaliați cu aur și argint la catotaj, la JO Tokyo, vor deveni cetățeni de onoare ai județului, relatează HotNews.

De altfle, potrivit lui Flutur, 21 din cei 101 componenți ai lotului olimpic al României își au originile în Suceava.

„O felicităm pe Ancuţa Bodnar de la Vatra Moldoviţei, care a luat aur în echipa de dublu vâsle cu o fată din Botoşani. De asemenea, avem patru băieţi care au luat argintul, iar toţi sunt din Suceava. Este vorba despre Mugurel Semciuc, Cosmin Pascari, Ştefan Berariu şi Mihăiţă Ţigănescu din echipa de patru rame. Îi aplaudăm şi le apreciem performanţa. Voi propune acordarea titlului de cetăţeni de onoare pentru toţi cei cinci sportivi”, a declarat şeful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, citat de HotNews.

De asemenea, Flutur a precizat că va fi acordat şi un stimulent financiar sportivilor suceveni medaliaţi la Tokyo, însă nu a avansat nicio sumă. Gheorghe Flutur a afirmat că Olimpiada este în plină desfăşurare şi că nu exclude şi alte surprize plăcute din partea sportivilor suceveni prezenţi la Tokyo.

„Sperăm să fie şi alte nume pe podium care să ne facă să umblăm la punguţa noastră”, a afirmat Flutur, potrivit News.ro.

În această noapte, începând de la ora 2.40 va avea loc finala de la dublu rame feminin, cu echipajul format din Adriana Ailincăi și Iuliana Buhuș. Această finală va fi urmată de cea de dublu rame masculin, cu echipajul format din Marius Cozmiuc și Ciprian Tudose, respectiv de cea de dublu vâsle feminin, categorie ușoară, cu echipajul format din Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă.

Teodorovici îi cere demisia lui Eduard Novak

Articolul precedentRomâni veniți din Marea Britanie cu certificate Covid false
Articolul următorConsilierul PNL care a jignit-o „ca la ușa cortului” pe vicecampioana Ana Maria Popescu și-a dat demisia