Barna, Peter Pan-ul politicii românești! Cu toate că e cu doar trei ani mai tânăr decât Luis Figo, liderul USR PLUS a scris: „Pentru toţi care, COPII fiind, ne uitam la acest domn”

Dan Barna, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, printre politicienii care s-au bucurat de „atmosfera senzațională” de la meciul dintre Franța și Elveția

Dan Barna și Luis Figo / Foto: Facebook Dan Barna

Ca orice politician care se respectă, și Dan Barna s-a aflat ieri în tribuna meciului dintre Franța și Elveția. Ba chiar, spre deosebire de alți politicieni aflați, la rândul lor, la meci, Barna a beneficiat de noroc în plus, având ocazia să se întâlnească cu Luis Figo și chiar să-l convingă pe acesta să zâmbească într-un selfie, alături de el.

Dan Barna și-a editat comentariul, după ce și-a dat seama că e doar cu trei ani mai tânăr decât Luis Figo

Mesajul final postat de Dan Barna, pe pagina lui de Facebook a fost următorul: „Pentru toţi cei care, copii sau tineri fiind, ne uitam la acest domn cu fascinaţie şi admiraţie. Acum Figo este la Bucureşti în tribună şi Pogba şi Benzema strălucesc pe teren. Nu încetaţi să visaţi, pentru că visul de a-ţi întâlni idolii copilăriei sau tinereţii se poate împlini oricând!”. Cu toate astea, inițial, politicianul a scris: „Pentru toţi care, copii fiind, ne uitam la acest domn…”. Pesemne că liderul USR PLUS a aflat un pic mai târziu că diferența de vârstă între el și Figo nu este chiar atât de mare.

Captură foto Facebook Dan Barna

Social democrații și-au trimis, la rândul lor, „delegați”

În cadrul meciului de aseară au fost prezenți, de asemenea, și oamenii de vârf din PSD, în acest caz vârful fiind reprezentat de liderul social democrat, Marcel Ciolacu și de Sorin Grindeanu, fost premier pe vremea vechii conduceri a partidului.

La fel de relaxat ca Dan Barna, Marcel Ciolacu a fost surprins râzând și bucurându-se de meci și de „atmosfera senzațională”.

Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu / Foto: Facebook Marcel Ciolacu

Reamintim că săptămâna trecută, un scandal ce îi viza pe marii lideri politici ai țării, făcea înconjurul internetului, după ce Gică Popescu și Gică Hagi se vedeau nevoiți să urmărească meciul laolaltă cu restul fanilor, de vreme ce „crema” politică umplea tribuna oficială.

Citește și: PSD află astăzi dacă scapă de Cîțu. Se votează moțiunea!

Articolul precedentÎncepe „blitzkrieg-ul” înscrierilor! Ministerul Economiei lansează o schemă de ajutorare a sectorului HORECA
Articolul următorPolițist din Argeș, trimis în judecată după ce a falsificat un proces verbal
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.