Primarul Piedone (Captură video )

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone sprijină performanța, iar cea mai recentă acțiune a sa a fost cea de premiere a șefilor de promoție, absolvenți ai liceelor și colegiilor din sector.

Ceremonia, una restrânsă, a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local a Primăriei Sectorului 5. În cadrul acesteia, pe lângă nelipsitele felicitări, elevilor le-a fost înmânată o diplomă de excelență, dar și un laptop, cadou din partea Primăriei.

„Ați demonstrat că sunteți copii de excepție, modele de viață pentru copiii noștri, pentru viitorul nostru. Sper ca experiența dvs, de astăzi, să fie pildă pentru cei care vor duce mai departe destinele României. Fiecare dintre dvs, cu siguranță, vă veți regăsi în diverse arii de activitate ale performanțelor pe care vreți să le îmbrățișați”, le-a transmis Piedone, urându-le totodată succes la „examenul de maturitate” ce urmează în săptămânile viitoare.

„Felicitări pentru prezent! Despre ieri va scrie istoria despre voi, iar viitorul îl veți scrie voi!”, a mai adăugat Cristian Popescu Piedone.

Emoțiile, pe măsura evenimentului

Unul dintre șefii de promoție, vădit emoționat de ipostaza în care s-a aflat astăzi, i-a mulțumit primarului pentru această oportinitate. Viitor student la Științe Politice, Radu Alexandru a mărturisit că a rămas plăcut surprins de demersul edilului: „este, probabil, una dintre cele mai mari performanțe ale mele, în plan școlar și sunt recunoscător.”

Piedone are surprize plăcute pentru generațiile viitoare

De asemenea, primarul Piedone a ținut să amintească faptul că reabilitarea unităților de învățământ se află printre prioritățile administrației locale, mai mult, speră ca în următorii doi ani bazinul de la Liceul Tehnologic Bolintineanu să fie dat în folosința elevilor.

 „Este prioritatea noastră, îl vom reda, cum de fapt facem de fiecare dată pe unde trecem. Civilizație, bun-simț, și ce este înghețat, dezghețăm. Asta este deviza administrației noastre”, a spus edilul.

De 1 iunie, primarul Piedone a fost alături de copiii instituționalizați

Articolul precedentMarea Britanie. Patronii unei spălătorii auto, vinovați de sclavie modernă
Articolul următorInteresul pentru vaccinare, tot mai scăzut. România renunță la peste 4 milioane de doze