Captură video

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a organizat, de 1 iunie, o mică petrecere pentru copiii de la Centrul de Zi Social Comunitar Ferentari, precum și pentru beneficiarii Complexului de Servicii Sociale pentru copii, din unitățile de tip familiar. Totodată au fost pregătite cadouri și pentru copiii cu dizabilități, cei de la centrul maternal, precum și cei de la Centrul de Primire Urgență Cireșari, care nu au putut fi prezenți la această „mini petrecere” din cauza măsurilor impuse de pandemie.

Astfel, primarul Piedone, alături de angajații DGASPC Sector 5 și consilierul local PNL, Claudia Pop au pregătit cadouri și tort pentru copii. Cei mici au fost încântați de petrecerea surpriză, au cântat, au dansat și s-au jucat, uitând pentru o clipă de condițiile mai puțin plăcute în care se află.

„Am preferat în această dimineață, de Ziua Copilului, să nu stau cu nepoții și să petrec câteva ore cu acești copiii minunați. Deși le-am făcut doar câteva bucurii mărunte, pentru ei această petrecere surpriză a însemnat enorm. Acești copiii minunați, voioși, inocenți, cu sufletul pur și zâmbetul cald, m-au făcut să realizez cât de important este să oferi o șansă cuiva al cărui viitor este adesea umbrit de destin. Sunt lucruri de neînțeles și trebuie ca noi toți să facem tot ce putem pentru ca acești micuți să vadă și soarele, nu doar norii. Acești copii au nevoie de sprijin, iubire și atenție. Au nevoie de îmbrățișări și mângâieri. Trebuie să îi ajutăm să crească frumos și să se bucure de viață. Să nu își piardă zâmbetul și strălucirea din ochi. La mulți ani, dragi copii! Voi sunteți bogăția și averea noastră, a tuturor!”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Copiii de la Centrul de Tip Rezidențial pentru Copii cu Dizabilități, cei din Centrul Maternal, dar și cei din Centrul de Primire în Regim de Urgență Cireșarii 2 au primit și ei cadouri de ziua lor, chiar dacă nu au putut participa la mini petrecere, din cauza măsurilor impuse de pandemie.

Cristian Popescu Piedone, o vizită surpriză, la ceas aniversar

Articolul precedentZiua Copilului, zi de zi, nu doar de 1 iunie
Articolul următorDrulă a anunțat licitația pentru „autostrada” Craiova – Lugoj