Cristian Popescu Piedone, o vizită surpriză, la ceas aniversar

Primarul Sectorului 5 i-a făcut o bucurie uriașă unei doamne ce se apropie de centenar

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, ce s-a remarcat de nenumărate ori în diverse acțiuni unde protagoniști erau fie cei mai mici membri ai societății, fie seniorii, a făcut o vizită surpriză unei doamne, ce a împlinit o vârstă venerabilă, de 96 de ani.

Vădit emoționată, dna Silvia Grovu, refugiată din Bucovina, în primii săi ani, i-a mulțumit primarului Piedone pentru că i-a împlinit această dorință, de a o vedea chiar de ziua domniei sale.

„Domnule primar, vă doresc multă, multă sănătate și viață, și bine ați venit”, a spus vădit emoționată de prezența edilului.  Aceasta a mărturisit, în lacrimi, că singurul său ajutor a fost din partea familiei cu care s-a refugiat din Bucovina, dânsa fiind orfană de ambii părinți, o familie care a tratat-o ca parte din aceasta.

Cu un buchet de trandafiri, un tort pe măsură, dar și cu câteva cadouri simbolice, Piedone a reușit să îi facă acesteia ziua mult mai frumoasă, iar împreună cu „corul de fluierași”, cum i-a numit pe cei care a venit la dna Silvia, i-au cântat acesteia „La mulți ani!”. Mai mult, le-a spus că din „clipa aceasta suntem prieteni, iar pentru orice problemă știți unde să mă găsiți”.

Emoții au fost și pentru ediliul Sectorului 5, care a văzut în dna Silvia,pe care nu a ezitat să o numească „mamă”, dar a și transmis să arătăm apreciere pentru cei din jur.

„Am fost profund emoționat să aflu că singura dorință a doamnei Silvia Grovu, la împlinirea venerabilei vârste de 96 de ani, este să primească o vizită din partea mea. Nici nu se punea problema să nu accept. Cei care mă cunosc știu că am o slăbiciune când vine vorba de copii și de seniori. Norocoși sunt cei care încă beneficiază de înțelepciunea bătrânilor pe care îi au alături. Gestul făcut de mine astăzi este unul de smerenie față de o icoană vie, o sfântă în viață. Să ne prețuim părinții și bunicii, pentru că ei sunt cei care ne-au ajutat să devenim ceea ce suntem astăzi”, a transmis primarul într-un mesaj, alături de un video emoționant. Atât pentru el, cât mai ales pentru doamna Silvia.

Piedone, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Primarul e ca un căpitan de vas, trebuie să părăsească ultimul corabia”

Articolul precedentInvestițiile derulate de RAJA S.A., prin Programul Operațional Infrastructură Mare, prezentate în conferință de presă
Articolul următorCiolacu vrea să îl scoată pe Cîțu din impasul PNRR-ului