Ghinea îl ia peste picior pe Ciolacu: „Avem o opoziție isterică”

Mai mult, ministrul a sugerat că liderul social democrat, Marcel Ciolacu, ar împrăștia în spațiul public cu „lături” și „rahat”

Cristian Ghinea (Calea Europeană)

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a vorbit, în cursul zilei de astăzi, despre subiectul momentului, situația PNRR-ului, în raport cu Comisia Europeană. Și cum, de la aflarea veștii, partidele de opoziție au criticat îndelung activitatea ministrului, Ghinea s-a simțit dator să răspundă acuzelor și, pe alocuri, chiar să folosească cuvinte grele la adresa unuia dintre cei mai aprigi contestatari ai săi, Marcel Ciolacu.

Cristian Ghinea: „În loc să ne vedem de treabă, stăm să răspundem la tâmpenii lansate de Ciolacu și de PSD, legate de a patra respingere a PNRR”

„E respins în fiecare săptămână PNRR-ul ăsta? E fake news total. Sunt niște observații pe costuri. Eu nu le consider foarte critice. Dimpotriva, după ce le-am citit am zis că se pot rezolva, nu e nimic dramatic acolo”, a subliniat ministrul Ghinea, astăzi, la Hotnews LIVE, spunând, de asemenea, că ar fi fost cu totul uimitor ca Comisia Europeană, care are observații pe proiecte de zeci de mii de euro, să nu aiba pe 29 de miliarde.

Nu e nimic neobișnuit, este de părere ministrul. Ba chiar acesta este de părere că „singurul lucru neobișnuit este că avem o opoziție isterică”, a spus acesta, adăugând că observațiile tehnice ar fi ceva „banal” pentru ministerul pe care îl conduce.

Cineva trebuie să fie responsabil pentru această cantitate enormă de lături și de rahat revărsat gratuit în spațiul public, acela trebuie să fie Marcel Ciolacu.

Cristian Ghinea

Ciolacu se răzvrătește: „Decizia PSD este foarte clară! NU facem guvern cu PNL!”

Articolul precedent„Nu mai arunca gunoi aici, că nu curăță mă-ta!”
Articolul următorFost polițist din Buzău, arestat la domiciliu pentru un trafic de influență evaluat la 500 de euro
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.