Piedone, vizitat de bunul său prieten, Dan Shomon, fostul șef de campanie al lui Barack Obama

„Prietenul meu de peste ocean este proprietarul firmei Dan Shomon Inc, care reprezintă companii și organizații care fac afaceri în Illinois și în întreaga lume”, a scris edilul Sectorului 5, în urma vizitei lui Dan Shomon

Foto: Primăria Sectorului 5

În cursul zilei de astăzi, edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a avut parte, la sediul instituției, de vizita de lucru a fostului șef de campanie al fostului președinte american, Barack Obama, Dan Shomon. Mai mult decât atât, pe cei doi oameni politici îi leagă o prietenie lungă, de peste 15 ani. De altfel, Dan Shomon nu ratează nicio ocazie de a se întâlni cu Cristian Popescu Piedone, de fiecare dată când se află în România.

Cristian Popescu Piedone și Dan Shomon au făcut schimb de experiență politică

În cadrul vizitei, Piedone i-a povestit lui Shomon despre cum funcționează mecanismul administrației publice din România, dând ca exemplu Sectorul 5, cel al cărui primar este, în urma alegerilor locale din septembrie 2020. În plus, cei doi au făcut schimb de idei dar și de soluții, cu scopul gestionării problemelor curente din sector, remarcând că, deși există diferențe majore în România și Statele Unite ale Americii, există și câteva asemănări care merită abordări comune.

Am avut astăzi o întâlnire cu un vechi prieten, o persoană pe care îmi e drag să o întâlnesc ori de câte ori vizitează România. Îl cunosc pe Dan Shomon de mai bine de 15 ani și m-am bucurat de vizita pe care mi-a făcut-o astăzi la Primăria Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone, pe Facebook, în urma vizitei lui Dan Shomon
Foto: Cristian Popescu Piedone

Dan Shomon este fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama. Mai mult, acesta este și proprietarul firmei Dan Shomon Inc, care reprezintă companii și organizații cheie, atât din SUA, cât și din întreaga lume, compania sa fiind specializată în strategii de relații guvernamentale, consultanță politică, relații publice și dezvoltarea afacerilor internaționale.

Colaborare între Primăria Sectorului 5 și Asociația Teach for Romania. Școlile sectorului, înviorate de graffiti

Articolul precedentMihai Tudose suspectează Guvernul de „autodenunț”
Articolul următorIubita lui Dragnea, despre fostul lider al PSD: „Este în continuare cu probleme de sănătate netratate”