Sursa: captură video

Liviu Dragnea, cândva cel mai important om din PSD, este în continuare în penitenciar, dat fiind că instanța i-a refuzat definitiv dorința de a fi pus în libertate. Și, de când e în penitenciar, Dragnea s-a îmbolnăvit subit, starea de sănătate a acestuia fiind în continuare delicată.

Ultimele vești în acest sens au fost aduse de chiar Irina Tănase, iubita fostului lider al PSD. Irina Tănase a vorbit la Antena 3 despre trecutul politic al lui Dragnea, cu care se pare că era la curent în timp real, dar și despre prezentul acestuia.

În aprilie, Judecătoria Sectorului 5 București i-a respins ca neîntemeiată cererea de liberare condiționată și a fixat termen 27 iunie pentru o solicitare similară. După ce Dragnea a contestat această hotărâre, Tribunalul București nu doar că a considerat că cel mai sigur este ca fostul lider al PSD să rămână în continuare în penitenciar, ci a dispus totodată că „propunerea sau cererea de liberare condiționată va putea fi reînnoită după data de 27.08.2021”.

N-aș putea să spun că face bine. Este în continuare cu probleme de sănătate netratate. Încearcă să ajungă sănătos afară, acasă, asta e ce face Liviu Dragnea.

Timp de 6 luni a stat 23 de ore pe zi închis în cameră, fără măcar vreun tratament să-i amelioreze durerile”, a spus Irina Tănase, care a afirmat totodată că abuzurile veneau de sus: „Așa era ordinul. De la cine, nu știu, dar așa era ordinul”.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019 și, potrivit iubitei sale, primele cuvinte ale acestuia atunci când a intrat în închisoare au fost „Eu am ajuns aici pentru că am avut încredere în oameni!”.

Articolul precedentPiedone, vizitat de bunul său prieten, Dan Shomon, fostul șef de campanie al lui Barack Obama
Articolul următorDrulă: „Se trece de la taxarea pe timp, la taxarea pe distanță”