Mihai Tudose suspectează Guvernul de „autodenunț”

„Avem la îndemână mijloacele legale, câte mai sunt, precum atacatul la CCR și așa mai departe”, remarcă Tudose

Mihai Tudose (Foto: Facebook)

Social democratul Mihai Tudose a vorbit, în cursul acestei zile, la o televiziune, despre mărirea pensiilor și a alocațiilor, cerută constant de PSD, în ultimul an și jumătate. Potrivit acestuia, Guvernul ar fi neglijat să țină cont de lege, atunci când a ales să nu aplice măririle care, conform spuselor acestuia, ar fi fost garantate din punct de vedere legal, fapt recunoscut atât de fostul premier, Ludovic Orban, cât și de actualul ministru al Muncii, Raluca Turcan.

Mihai Tudose: „Anul trecut, cand era Orban premier, spunea foarte senin că e o lege care ne obligă să marim pensiile, dar nu o aplică”

Astfel, în opinia lui Mihai Tudose, statul ar fi dispărut încă de la acea declarație. „Păi cum să spui tu ca premier că nu aplici legea?”, se întreabă, de asemenea, Mihai Tudose, remarcând faptul că acum am putea, cu toții, să facem ce vrem, în lipsa respectării legilor. „Turcan a spus, la fel de grav, că alocațiile trebuiau mărite dar nu au fost prinși banii în buget”, a adăugat social democratul subliniind că legea ar fi trebuit respectată, ba mai mult decât atât, că ar fi fost nevoie ca această lege să fie bugetată, odată pusă în aplicare.

Avem la îndemână mijloacele legale, câte mai sunt, precum atacatul la CCR și așa mai departe.

„Mi se pare un autodenunț și există și partea de penalitate a legii, sunt organisme îndreptățite să stabilească încadrarea. Nu poți să spui că e o lege pe care eu, ca Guvern, nu o respect. Eu fac legi la Guvern și Parlament, sunt izvor de drept, dar respect doar ce-mi convine?”, a mai spus Mihai Tudose, la Antena 3.

Mică victorie pentru Orban: liderul PNL Bacău îi acordă susținere totală

Articolul precedentMică victorie pentru Orban: liderul PNL Bacău îi acordă susținere totală
Articolul următorPiedone, vizitat de bunul său prieten, Dan Shomon, fostul șef de campanie al lui Barack Obama
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.