Mică victorie pentru Orban: liderul PNL Bacău îi acordă susținere totală

Viorel Miron, liderul PNL Bacău, a declarat, în numele întregii organizații, că mizează pe Ludovic Orban pentru șefia partidului

Ludovic Orban / Foto: PSNews.ro

„Liberalii din județul Bacău susțin, la viitorul congres al Partidului Național Liberal, candidatura actualului președinte, Ludovic Orban”, a declarat Viorel Miron, liderul formațiunii, într-o încercare de a vorbi în numele întregii filiale liberale băcăuane. Susținerea acestuia este oferită lui Orban, evident, pentru un nou mandat în funcția de președinte al PNL – decizie luată, potrivit lui Miron, în unanimitate de către Biroului Politic Județean încă din luna ianuarie 2021.

La Orban lăudatul să nu vii cu sacul: „Aceasta (n.r. decizia) dovedește menținerea pe aceeași poziție de seriozitate și încredere a liberalilor băcăuani față de actualul și viitorul președinte”

Bulai vrea demisia lui Chirica: „Trădătorii se adună”

Amintind că Ludovic Orban a preluat conducerea partidului în iunie 2017, liderul PNL Bacău aduce, de asemenea, în discuție și faptul că preluarea s-ar fi întâmplat la un an după eșecul politic al partidului din 2016, când PSD-ul lui Dragnea a preluat frâiele țării.

După numai doi ani de la preluarea mandatului, a reușit să facă din PNL partidul câștigător în toate bătăliile politice electorale: alegerile prezidențiale, europarlamentare, locale și parlamentare, demiterea guvernului PSD prin moțiune de cenzură cu 1 an înainte de termenul stabilit pentru alegeri.

Viorel Miron

Continuând laudele la adresa lui Ludovic Orban, liderul liberal din Bacău a ținut să sublinieze că întreaga organizație susține continuarea mandatului acestuia, în fruntea Partidului Național Liberal, „ca o garanție pentru consolidarea celui mai puternic partid de dreapta din România, singurul în măsură să asigure dezvoltarea și modernizarea României în parteneriat cu Președintele României, Klaus Iohannis”, a declarat Viorel Miron.

Cu toate astea, Florin Cîțu încă se bucură de susținere venită din puncte cheie

Între timp, premierul Florin Cîțu se bucură de susținere venită din puncte cheie ale partidului. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, edilul Municipiului Cluj-Napoca nu se sfia să declare pe față faptul că are intenția de a-l susține pe Cîțu pentru șefia partidului, imediat după, prim-vicepreședintele Rareș Bogdan arunca aceeași carte în joc, subliniind că PNL ar avea mare nevoie de schimbare, iar acea schimbare se numește Florin Cîțu.

Articolul precedentMocheta de 13.000 de lei de pe pietonalul din centrul Ploieștiului a rezistat doar…DOUĂ zile!
Articolul următorMihai Tudose suspectează Guvernul de „autodenunț”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.