Bulai vrea demisia lui Chirica: „Trădătorii se adună”

„Îi solicit lui Mihai Chirica să facă un gest de normalitate: să își dea demisia”, a insistat deputatul USR PLUS

Sursă Foto: Facebook

Deputatul USR PLUS, Iulian Bulai, îi cere vehement demisia lui Mihai Chirica, edilul liberal al Municipiului Iași. „Mihai Chirica este o rușine pentru această coaliție. Edilul de care ar trebui să se distanțeze PNL-ul a propus un consilier local dezertor drept viceprimar al Iașului”, a insistat Iulian Bulai.

Iulian Bulai: „Trădătorii se adună”

Mai mult, Bulai este de părere că cei care au de suferit sunt întocmai ieșenii, pentru că, sub administrația condusă de Mihai Chirica, cetățenii nu ar primi nu ar primi ceea ce merită de la municipalitate: „o administrație publică locală performantă și un buget cheltuit pentru ei, nu pentru mafia lui Chirica. Capitala Moldovei merită mai mult”, a mai spus Iulian Bulai, pe Facebook.

Îi solicit lui Mihai Chirica să facă un gest de normalitate: să își dea demisia. Să lase capitala Moldovei să respire, pentru a ajunge la nivelul marilor orașe europene. Mihai Chirica, așteptăm demisia ta. Dacă Iașul suferă, Moldova suferă. Hai, PNL, știm că se poate dacă se vrea! Vrem coaliție pe bune, nu oameni cu interese mici în funcții publice. O susțin pe colega mea, Cosette Chichirău, în lupta cu mafia lui Chirica.

Iulian Bulai, deputat USR PLUS

PNL Iași l-a răsplătit pe consilierul USR PLUS care a votat bugetul lui Chirica

Și cum în Capitala Moldovei se întâmplă multe în ultima perioadă, tot astăzi, cel considerat „trădător” de alianța de la Iași, Cezar Baciu, a fost „promovat” de liberalii din municipiului la „rangul” de vicepremier, după ce acesta a votat bugetul primarului Mihai Chirica.

USR PLUS Iași a cerut ca Baciu să fie înlăturat din partid, însă consilierul a atacat decizia partidului în instanță, astfel că, până la pronunțare, acesta nu numai că rămâne membru de partid, însă și viceprimar – cu numele din partea USR PLUS, de facto înscăunat de PNL.

Articolul precedentActe de vandalism la Sfântu Gheorghe și la Ploiești: când punctul de vedere se impune cu pumnul
Articolul următorIlie Bolojan face compot pentru Clotilde Armand
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.