PNL Iași l-a răsplătit pe consilierul USR PLUS care a votat bugetul lui Chirica

Cezar Baciu primește un „premiu de loialitate” de la PNL Iași și devine viceprimar

Cezar Baciu / Foto: Facebook

Consilierul USR PLUS Iași, Cezar Baciu, izgonit din partid după ce a votat bugetul propus de primarul PNL al Municipiului Iași, Mihai Chirica, primește un „premiu” de loialitate de la liberali. Mai exact, Baciu a fost numit viceprimar, alături de Daniel Juravle, de la PNL.

Chirica vorbește despre „alianța” USR PLUS – PNL, la Iași

Cu toate că orice membru USR PLUS Iași l-ar contrazice pe edilul Mihai Chirica, acesta a declarat că alianța de guvernare PNL – USR-PLUS este, de astăzi, funcțională în municipiu. „Timp de prea multe luni, anumite persoane, cu agendă politică personală, au vrut să pună frână dezvoltării Iașului. Alături de consilierii locali responsabili, de la PNL, PMP și USR-PLUS, am reușit configurarea unei majorități politice stabile și responsabile”, a mai spus Chirica.

„Jupân de jupân”, primarul comunei Vințu de Jos se laudă că i-ar fi „tras una” unui polițist

Cezar Baciu, greu de dat afară din USR PLUS

Cu toate că USR PLUS s-a chinuit să-l excludă pe Cezar Baciu din rândul membrilor de partid, punându-i la îndoială inclusiv mandatul de consilier la Primăria Iași, acesta a contestat decizia în instanță, astfel că își va păstra funcția în partid până când Justiția va emite o decizie oficială. „O mare greutate s-a pus momentan pe umerii mei. Dar o să-mi asum toate aceste aspecte și voi lucra în folosul cetățenilor, la fel cum am mai declarat și anterior, conform jurământului pe care l-am depus”, a spus Cezar Baciu, citat de Digi24.

În cursul lunii trecute, votul lui Cezar Baciu a făcut diferența, astfel că, din pricina „trădării” sale, cei dn USR PLUS s-au văzut în postura pierzătorilor, fiind nevoiți să asiste la aprobarea bugetului propus de Mihai Chirica, vehement contestat de aceștia.

Rămâne de văzut dacă, ulterior, Cezar Baciu va face pasul cel mare și va migra de la USR PLUS către PNL.

Articolul precedent„Jupân de jupân”, primarul comunei Vințu de Jos se laudă că i-ar fi „tras una” unui polițist
Articolul următorPrefectul Capitalei nu a decis încă cu privire la starea de alertă în Sectorul 1!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.