„Jupân de jupân”, primarul comunei Vințu de Jos se laudă că i-ar fi „tras una” unui polițist

„Eu am tehnica aia de a vă lua din pat! Mulți dintre oamenii ăștia mă cunosc pe mine. Că eu am fost jupân în comuna asta și încă sunt jupân. Jupân de jupân!”, ar fi spus Ioan Barbu, primarul liberal al comunei Vințu de Jos

Foto: PNL

Primarul liberal al comunei Vințu de Jos, din județul Alba, Ioan Barbu, se laudă că ar fi bătut un polițist dintr-o comună învecinată, astfel încât l-ar fi trimis pe acesta prin ușa „dublă”, ca mai apoi polițistului să-i sară casca și epoleții. „Jupân de jupân”, așa cum se descrie chiar primarul Ioan Barbu, își povestește faptele de vitejie, amenințându-i cu subînțeles pe cei ce vor intenționa, pe viitor, să-l înfrunte, că are experiență în astfel de confruntări.

Jupân și primar

Să nu încercați să mă vindeți sau să îmi trageți vreo țeapă! Doamne ferește, îi grav. Că am tehnica aia de a vă lua din pat! Mulți dintre oamenii ăștia mă cunosc pe mine. Că eu am fost jupân în comuna asta și încă sunt jupân. Jupân de jupân! Un polițist de la Săsciori care a ieșit cu ușa de la intrare cu totul. Și încă ușă dublă! I-am tras una de i-au zburat și casca și epoleții.

primarul Ioan Barbu – pe fundal se aude cum acesta este ovaționat

Astăzi se decide starea de alertă din Sectorul 1

Primarul Ioan Barbu, este, în acest moment, suspendat din funcție. Acesta este cercetat penal pentru un contract prin care ar fi sărăcit Primăria Vințu de Jos cu o sumă ce depășește 400.000 de lei. Potrivit informațiilor, edilul ar fi returnat deja suma.

Fiind considerat un om violent, acestuia i s-a interzis, pe perioada derulării anchetei, să se apropie de primărie, ori să ia legătura cu oricare dintre angajații instituției.

Cu toate astea, Barbu este cercetat în libertate, aflându-se sub control judiciar.

Primarul localității Vințu de Jos este vizat și de alte fapte de corupție.

Articolul precedentAstăzi se decide starea de alertă din Sectorul 1
Articolul următorPNL Iași l-a răsplătit pe consilierul USR PLUS care a votat bugetul lui Chirica
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.