Violențe extreme filmate în Hunedoara: băiat trântit la pământ, într-un spațiu de joacă. Copilul pare să fi suferit o fisură craniană

Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, dar și violență în familie, pentru agresarea propriului copil

În cursul zilei de ieri, Poliția Română expunea pe pagina de Facebook un eveniment deosebit de grav petrecut în Hunedoara, eveniment care a scandalizat opinia publică.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază, un băiat de 13 ani fiind trântit cu putere la pământ de către un bărbat în vârstă de 29 de ani.

Agresorul a fost reținut

Agresiunea a fost filmată, filmulețul devenind viral în spațiile media, iar bărbatul hunedorean fiind reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, tot pe contul de Facebook al Poliției Române, a fost făcută precizarea că, pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, dar și violență în familie, pentru agresarea propriului copil.

Poliția a adăugat că, în cursul zilei de azi, 8 februarie, se va face propunerea pentru arestarea preventivă a bărbatului din Hunedoara.

În acest context, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a fost scandalizat de incident, menţionând că va solicita luni suplimentarea patrulelor de Poliţie şi Poliţie Locală în preajma locurilor de joacă pentru copii, informează Agerpres.

”Sper ca băiatul şi să îşi revină din toate punctele de vedere”

Edilul local a acuzat evenimentul grav petrecut la locul de joacă, declarând că a vizionat cu stupoare imaginile care arată cum un bărbat din Hunedoara ridică în aer un copil, îl trânteşte la pământ cu putere, apoi pleacă, fără să se uite o clipă în urmă.

Mai mult, agresiunile nu se opresc aici, hunedoreanul agresând cu brutalitate și un al doilea copil pe care, de asemenea, îl trânteşte la pământ. Și mai șocant este faptul că al doilea băiat ar fi chiar fiul agresorului.

Sunt şocat de cele petrecute. M-am interesat şi eu de starea copilului şi se pare că este stabilă. Sper ca băiatul şi să îşi revină din toate punctele de vedere. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă nu am fi montat şi acolo suprafaţă din tartan şi am fi mers pe clasicul beton sau pe soluţia unui covor de cauciuc ori a unei simple mochete?! Cred c-am fi avut o tragedie”, a scris primarul municipiului Hunedoara pe pagina sa de Facebook.

Conform Știrile Pro TV, copilul a rămas inconștient și se pare că ar fi suferit o fisură craniană.

Ca soluție imediată, primarul a adăugat că în cursul zilei de luni se va întâlni cu reprezentanţii Poliţiei municipiului Hunedoara şi cu cei ai Poliţiei Locale Hunedoara, cărora le va solicita suplimentarea patrulelor de ordine publică în zonele locurilor de joacă pentru copii.

Articolul precedentLui Chichirău îi surâde ideea unei colaborări cu PNL, în Iași
Articolul următorPSD e decis cu moțiunea împotriva lui Vlad Voiculescu
Jurnalist full-time / Pesimist part-time