Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu

PSD promite că săptămâna aceasta va fi gata moțiunea împotriva ministrului Sănătății, deja fiind anunțat un posibil nume pentru aceasta. Potrivit senatorului PSD Ştefan Radu Oprea, citat de Știri pe Surse, moțiunea simplă va fi depusă cel mai probabil miercuri, iar ulterior va intra în dezbatere parlamentară.

De menționat că aceasta ar fi prima moțiune de la formarea noilor grupuri parlamentare, nemulțumirile la adresa lui Vlad Voiculescu având punctul de plecare odată cu incendiul de la „Matei Balș”.

Au fost câteva teme dezbătute şi cred că cea mai importantă este moţiunea pe sănătate, moţiunea simplă intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”. Această moţiunea va fi depusă la Camera Deputaţilor miercuri, pentru că mâine mai sunt dezbateri cu asociaţiile medicilor, cu asociaţiile pacienţilor şi cu reprezentanţii sindicatelor. Apoi va fi depusă la Camera Deputaţilor şi săptămâna viitoare va intra în dezbatere”, a declarat Ştefan Radu Oprea luni, la sediul PSD, potrivit sursei menționate.

Articolul precedentViolențe extreme filmate în Hunedoara: băiat trântit la pământ, într-un spațiu de joacă. Copilul pare să fi suferit o fisură craniană
Articolul următorPiedone a vizitat, astăzi, o parte din școlile din Sectorul 5