Piedone a vizitat, astăzi, o parte din școlile din Sectorul 5

„Nicio clasă din Sectorul 5 nu are probleme cu căldura. Acolo unde s-a putut am suplimentat cu centrale proprii.”, a declarat edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone

Prima zi de școală fizică (față în față) l-a impulsionat pe edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, să se prezinte personal în mai multe instituții de învățământ din sector, pentru a se asigura că elevii au parte de cele mai bune condiții de învățare. Primarul a verificat inclusiv dacă sunt respectate normale în vigoare, impuse de autoritățile centrale, în contextul pandemiei de Covid-19.

Cristian Popescu Piedone: „A sunat clopoțelul în Sectorul 5”

„E o bucurie pentru copii să revină la școală, să își revadă colegii.”, a scris Piedone pe contul oficial de Facebook. „Aceeași bucurie am văzut-o și în ochii cadrelor didactice.”, a continuat acesta în mesajul său.

Convins că scoală înseamnă mult mai mult decât educație, primarul Sectorului 5 a mai spus că „aici (n.r. în școli) copiii socializează și se dezvoltă din multe puncte de vedere. Noi, părinții și autoritățile trebuie să ne asigurăm că cei mici învață în condiții optime și în siguranță”.

Incendiu în Sectorul 5. Piedone a dispus cazarea victimelor la hotel

Primarul Piedone a promis că în zilele următoare va continua vizitele la instituțiile de învățământ din Sectorul 5, pentru a verifica dacă atât cadrelor didactice, cât și copiilor le lipsește ceva, dând asigurări că va face tot posibilul pentru ca tranziția de la școala online, la școala față în față să fie una ușoară, fără lipsuri.

La sfarșitul vizitelor sale de astăzi, primarul a constat că măsurile au fost respectate, menționând că nu există clase supraaglomerate, din punct de vedere al spațiului alocat, școlile din sector fiind în parametri normali de funcționare.

„Nicio clasă din Sectorul 5 nu are probleme cu căldura. Acolo unde s-a putut am suplimentat cu centrale proprii. Investițiile au venit din urmă și astăzi le-am pus în funcțiune. Școlile din Sectorul 5 funcționează la parametri normali.”, a mai spus edilul.

Imagini video de la vizita primarului Cristian Popescu Piedone în școlile din Sectorul 5 pot fi vizionate aici.

Articolul precedentPSD e decis cu moțiunea împotriva lui Vlad Voiculescu
Articolul următorArafat, despre festivalurile Neversea şi Untold: „E prea devreme”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.