Incendiu în Sectorul 5. Piedone a dispus cazarea victimelor la hotel

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a convocat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, în scopul soluționării situației

Un incendiu a cuprins, în cursul serii trecute, trei case din Sectorul 5. Două dintre acestea au ars parțial, în timp ce una dintre ele a fost distrusă total de flăcări. Incendiul a izbucnit în jurul orei 18:20 și a fost localizat pe străzile Târgu Jiu și Petroșani, de pe raza sectorului. La fața locului au intervenit imediat 6 autospeciale de la Detașamentul Pieptănari și de la Detașamentul 13 Septembrie. Astfel, focul nu a apucat să se extindă și pe raza altor gospodării din zonă. Pompierii au fost acompaniați de 7 echipaje ale Poliției Locale Sector 5, însă și de echipaje de la Ordine Publică și Circulație, scrie Primăria Sectorului 5, pe pagina oficială de Facebook a instituției. Din fericire, niciuna dintre persoanele implicate în incediu nu a avut nevoie de transport la spital, primind îngrijiri medicale la fața locului.

Hidrantul din apropierea locuinței nu funcționa

Potrivit declarațiilor comandantului intervenției, s-a constatat faptul că hidrantul din imediata apropiere a locuinței nu funcționa, astfel că misiunea pompierilor a fost îngreunată, cu toate că, într-un final, aceasta a reprezentat un succes.

Pentru prevenirea viitoarelor situații similare, primarul Cristian Popescu Piedone a cerut o analiză, astfel că angajații din aparatul de specialitate vor trebui să participe la o acțiune comună, împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cu scopul de a inventaria situația hidranților, ca mai apoi să se execute o revizie a unităților de hidrant care nu funcționează.

Piedone anunță modernizări de amploare în Sectorul 5. Prezentul va rămâne „doar o tristă amintire”

Primarul Sectorului 5 Piedone a convocat DGASPC, iar cei afectați de incendiu au fost trimiși la hotel

Ajuns imediat la fața locului, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a convocat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 în scopul ajutorării tuturor celor care au fost afectați de acest incendiu. Mai mult decât atât, edilul le-a oferit posibilitatea celor implicați să își petreacă noaptea la cel mai apropiat hotel, ca soluție rapidă și eficientă, menită să le asigure oamenilor un acoperiș deasupra capului, în toiul nopții.

Articolul precedentJudețul Ialomița, între raportările legate de activitatea de salubrizare și realitatea din teren
Articolul următorAlpinistul Ovidiu Ion Popescu, trimis în judecată pentru moartea fiicei sale, surprinsă de avalanșă în timpul unei expediții din aprilie 2017
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.