Piedone anunță modernizări de amploare în Sectorul 5. Prezentul va rămâne „doar o tristă amintire”

„De aici plecăm”, a spus primarul în clipul de prezentare al stării actuale a Sectorului 5

Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a anunțat, pe pagina sa oficială de socializare, că între 1 și 15 martie va începe „reconstrucția și modernizarea Sectorului 5”, astfel că le-a cerut locuitorilor de sector, în avans, iertare pentru viitoarele șantiere ce vor apărea, amintind, de asemenea, că după ce aceste lucrări de modernizare vor fi finalizare se va „crea și plăcere după o așteptare de peste 25 de ani”.

Ambiția de a schimba fața Sectorului 5, în ciuda bugetului mic

Piedone promite, astfel, că în ciuda bugetului mic pe care îl are Primăria Sectorului 5, administrația își va duce la bun sfârșit proiectele, finanțate atât din banii de la buget, cât și din bani rezultați în urma accesării de fonduri europene. „Să vină și alții în vizită în sectorul nostru, cum și noi mergem să vedem ce realizări au fost făcute în alte sectoare. La unele dintre ele am participat personal în experiența mea de peste 27 de ani… și știți la ce mă refer”, a mai spus primarul.

Piedone: „Depozitele Economat Sector 5 SRL, un fel de grota lui Aladin”

Cristian Popescu Piedone: „Vă cer sprijinul, dragi cetățeni! Mergeți și plătiți-vă taxele și impozitele locale, pentru că, de această dată, banii voștri… îi veți vedea”

În același mesaj postat pe Facebook, Piedone a lansat inclusiv un îndemn destinat cetățenilor Sectorului 5, de a-și plăti la timp contribuțiile, astfel încât bugetul primăriei să crească, ca mai apoi banii să fie transformați în lucrări de modernizare destinate sectorului și oamenilor. „Niciun leu nu va mai fi irosit pentru achiziții fără rost, pe care nu le-ați văzut și de care nu v-ați bucurat… însă de care s-au bucurat alții.”, a completat edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Mesajul postat de acesta este însoțit și de un video, pe care îl puteți viziona dând click aici.

Articolul precedentAlexei Navalnîi ar putea petrece 13 ani în închisoare
Articolul următorTraficanți de cocaină, aduși în fața instanței din Constanța
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.