Traficanți de cocaină, aduși în fața instanței din Constanța

Cei șase suspecți sunt așteptați în fața instanței în data de 3 februarie 2021

Procurorii DIICOT, împreună cu poliția din Constanța s-au implicat în capturarea unor traficanți de cocaină, scrie Replica Online. Oamenii legii au prins în flagrant o serie de persoane bănuite că s-ar ocupa cu traficul de droguri, Claudiu Nicușor Antoci, Daniel Marian Martac, Alexandru Micăuță, Deniss Adrian Mirgoace, Alexandru Ionuț Dragomirescu și Dănuţ Florin Niculae fiind propuși pentru arestare. Aceștia vor fi aduși în fața instanței în data de 3 februarie 2021.

Traficanții de cocaină vor ajunge în fața instanței

Comisarul șef al Poliției Eforie, Cornel Gabriel Coteanu, trimis în judecată pentru luare de mită și abuz în serviciu

Cazul traficanților de cocaină este unul început în urmă cu câteva luni, mai exact în august 2020, notează sursa citată anterior. La acea dată, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizare Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune menită să combată traficul de droguri de risc și mare risc de pe raza Municipiului Constanța. Mascații i-au surprins în flagrant pe cei șase suspecți, în timp ce încercau să vândă droguri, găsind asupra lor ecstasy, cocaină și cannabis.

Video – șase persoane reținute petru trafic de droguri:

Sursă: Poliția Română

În urma probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, timp de 24 de ore a celor șase suspecție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, imediat după fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

Articolul precedentPiedone anunță modernizări de amploare în Sectorul 5. Prezentul va rămâne „doar o tristă amintire”
Articolul următorDeciziile lui Cîmpeanu: Școala scindată și prioritizarea universităților
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.