Piedone: „Depozitele Economat Sector 5 SRL, un fel de grota lui Aladin”

Cristian Popescu Piedone a descoperit încă un depozit al Economat Sector 5 SRL plin de bunuri în valoare de zeci de milioane de lei, în Jilava

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone nu se lasă! Dintr-un mesaj video postat pe pagina sa oficială de socializare, aflăm că ieri s-a mai descoperit un depozit al Economat Sector 5 SRL, plin cu bunuri care se devalorizează pe zi ce trece, stând în depozite. Tablete, papetărie, bomboane expirate, sunt doar câteva dintre bunurile care zac în noua gaură neagră a Sectorului 5, cea pe care edilul promite să o închidă.

Piedone descoperă încă un depozit al Economat Sector 5 SRL plin de bunuri în valoare de zeci de milioane de lei

Depozitul Economat Sector 5 SRL, din Jilava

Potrivit primarului Piedone, în noul depozit s-ar afla zeci de mii de cutii de arhivare, mii de pachete de șervețele umede, mii de role de șervețele, sute de paleți cu baxuri de hârtie A4 și A3, produse de papetărie, sute de stickuri de memorie, 3.900 de tablete, mii de kilograme de săpun lichid, sute de combinezoane, mii de pachete cu măști și mănuși, 179 de pachete cu pixuri Montegrappa, agende și bomboane franțuzești expirate. „Stau să mă gândesc dacă nu cumva avem vreo fabrică de hârtie, pentru că în ultimele luni am găsit sute de mii de topuri de hârtie în depozitele societății, și nu numai.”, a declarat Piedone.

Cristian Popescu Piedone: „Nu știți încă ce înseamnă spiritul de echipă”

Risipa de bani trebuie oprită

Pentru că situația pare să se înrăutățească pe zi ce trece, noi și noi depozite fiind descoperite, primarul Cristian Popescu Piedone a spus că are intenția să le solicite consilierului local, Constantin Naciu, directorului interimar Economat, Gabriel Crețu și directorului Direcției de Control, Bogdan Dragomirescu, să întocmească un raport al bunurilor care, ulterior, să fie prezentat în consiliu în data de 28 ianuarie.

„E mult de muncă, e mult de săpat, dar nu ne speriem. Împreună o scoatem la capăt. Cetățenii Sectorului 5 pot afla adevărul direct de la sursă. V-am promis transparență și mă țin de cuvânt, așa cum am făcut-o și până acum. Este dreptul dumneavoastră, al cetățenilor din Sectorul 5, să știți ce au făcut foștii edili cu banul public! Nu ne oprim aici!”, a mai spus Cristian Popescu Piedone.

Întreaga filmare poate fi vizionată accesând acest link.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentIohannis consideră că la un moment dat fostul ministru Alexe ar trebui să facă un pas în spate
Articolul următorPrimii români expulzaţi din Marea Britanie sunt 30 de foşti deţinuţi
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.