Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Ca răspuns la un clip promoțional postat de compania Tesla, un client a spus că funcția de recirculare a aerului din cabină face ca nivelul de CO2 din mașinile lui Elon Musk să crească.

De asemenea, clientul a spus că acest lucru i-ar fi provocat dureri de cap.

Utilizatorul a împărtășit un grafic pe care l-a creat în 2020, cu date privind nivelul de dioxid de carbon din interiorul mașinii sale produse de Tesla.

Mai multe persoane au acuzat migrene din cauza nivelul de CO2 din mașinile Tesla

Atunci când este activată recircularea aerului în mașinile Tesla, concentrația de CO2 ambientală crește până la niveluri extrem de ridicate. Obișnuiam să am dureri de cap în călătorii, dar fără recirculare nu am”, a scris utilizatorul, citat de Futurism.

Acest lucru a fost suficient pentru a-i atrage atenția lui Elon Musk. Prin urmare, CEO-ului Tesla a decis să răspundă la această plângere.

Vom analiza acest lucru și vom face ajustările necesare. În general, nu recomand folosirea recirculării aerului deoarece câștigul pentru autonomia mașinii este mic”, a spus Musk.

Elon Musk și-ar fi mințit clienții: eficiența mașinilor produse de compania sa ar fi, în realitate, dăunătoare pentru sănătate

Mai mulți acționari l-au acuzat pe Musk că a folosit atât de mult timp și atenție publică în încercarea de a cumpăra întregul Twitter. După, acesta a anunțat, la începutul lunii iunie, că Tesla întrerupe angajările din cauza unui ”presentiment rău”.

Acest lucru nu face decât să confirme ceea ce se știe deja despre Elon Musk: fiecare declarație a sa are potențialul de a produce haos.

Articolul precedent Chipsurile, motiv de scandal: Producţie oprită din cauza inscripţionării pe ambalaje a denumirii de „Ținutul Secuiesc” în loc de România
Articolul următorDolj: Dosar penal pentru 3 adolescenți care au lovit și rănit doi câini
Jurnalist full-time / Pesimist part-time