Elon Musk/Pixabay
Elon Musk/Pixabay

Într-un document distribuit în spațiul media, Elon Musk a precizat că nu încurajează munca de acasă.

Prin urmare, cei care sunt angajați la Tesla, companie deținută de miliardar, au două opțiuni: fie vor lucra 40 de ore pe săptămână de la birou, fie își vor prezenta demisia.

Controversatul document a fost criticat, în spațiul media, de mai mulți susținători ai muncitorilor. Aceștia au argumentat că pandemia este departe de a fi luat sfârșit.

Cu toate acestea, cel mai bogat om din lume insistă că doar el este în măsură să decidă dacă angajații săi au sau nu motive întemeiate pentru a lucra de acasă.

Elon Musk a impus noi condiții pentru angajații din cadrul companiei Tesla: ”Dacă nu vă prezentaţi la birou, vom presupune că aţi demisionat”

Scott Farquhar, cofondator al companiei australiene de management pentru software-uri Atlassian Plc., a ridiculizat directiva lui Elon Musk printr-o serie de mesaje pe Twitter, scrie Știri pe Surse.

Acesta a afirmat că o astfel de măsură ”seamănă cu ceva scos din anii 1950”.

Telemunca a dus, în nenumărate cazuri, la dezvoltarea companiilor, independent de activitatea acestora

Politica de telemuncă adoptată de compania australiană, care este listată la Bursa din Londra, a fost esenţială pentru creşterea noastră continuă. Ne-am stabilit obiectivul de a creşte numărul angajaţilor Atlassian la 25.000 până în anul fiscal 2026. Vreun angajat Tesla este interesat?”, a precizat miliardarul australian.

Seria de mesaje publicate mai devreme pe Twitter ilustrează perfect motivul pentru care recesiunile servesc unei funcţii vitale de curăţare a economiei”, a fost reacția lui Elon Musk, CEO-ul de la Tesla.

Articolul precedentInstanța a decis: Șervețele umede modifică gradul alcoolemiei și nu constituie motiv de amendă
Articolul următorVIDEO| Vom reveni la restricții impuse de Covid? Populația învață să trăiască cu acest virus
Jurnalist full-time / Pesimist part-time