Sursa foto: Observator

Caz halucinant în Iași, după ce un bărbat a reușit să demonstreze faptul că alcoolemia i-a ieșit pozitivă din cauza șervețelelor umede cu care s-a dat la gură. Acesta a scăpat și de amenda pe care polițiștii i-au dat-o, în valoare de 1.300 de lei, informează Antena3.

În momentul în care ieșeanul a primit amenda din partea autorităților, acesta a mers în instanță pentru a-și demonstra nevinovăția.

Bărbatul a fost implicat într-un accident auto

Toată povestea a început în 2021, când ieșeanul a fost implicat într-un accident auto, acesta find lovit din spate de o altă mașină. La rândul său, bărbatul a lovit altă mașină din fața sa.

La fața locului au apărut polițiștii care, potrivit procedurilor, l-au testat cu aparatul etilotest, acesta arătând o concentrație a alcoolului de 0,06% mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a reușit să demonstreze, în urma expertizei făcute pe baza probelor biologice, faptul că nu consumase băuturi alcoolice în ziua când a avut loc accidentul.

De asemenea, acesta a precizat, înainte de a sufla în alcooltest, că s-a șters pe față cu șervețele umede care conțineau alcool, fiind rănit pe față și pe mâini în urma accidentului în care a fost implicat.

Potrivit publicației „The Sun”, șoferii care consumă cantități mari de ciocolată, și nu cele cu alcool, se pot confrunta cu probleme de sănătate care afectează simțurile, fiind în pericol să producă un accident.

Citește și articolul: Din ce în ce mai mulți adolescenți consuma alcool: O fată de doar 13 ani a ajuns la Psihiatrie

Articolul precedentCaramitru, despre partidul lui Cioloș: ”Mare ghinion și șomaj”
Articolul următorMiliardar australian, despre pretențiile companiei deținute de Elon Musk: ”Seamănă cu ceva scos din anii 1950”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.