Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Potrivit unui anunț făcut de Compania Municipală Termoenergetica București, începând din data de 14 iunie, se vor executa lucrări de primă urgență pentru înlocuirea conductelor de tur și de retur cu diametrul de 1.100 mm din Magistrala Berceni.

Prin urmare, mai multe blocuri și un spital din București vor rămâne fără apă caldă până în data de 3 iulie 2022.

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București rămâne, de asemenea, fără apă caldă

Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate la intersecția străzilor Turnu Măgurele și Democrației și impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de aproximativ 590 de blocuri și Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare, până în data de 03 iulie 2022, ora 24.00”, anunță Termoenergetica.

Tot în această perioadă vor fi efectuate și verificările hidraulice

Compania de termoficare a precizat că, în această perioadă, va fi efectuată și înlocuirea punctului fix, prin montarea unor elemente de construcție metalică, pentru a menține siguranța în exploatare din punctul de vedere al dilatărilor rețelei de termoficare.

Cu ocazia derulării acestor lucrări, echipele companiei vor efectua mai multe operațiuni tot pentru menținerea în siguranță a exploatării acestei magistrale, respectiv: revizia compensatorilor de tur și de retur din două cămine de vizitare (Strada Luică) și  înlocuirea unor aerisiri și a unor curbe de conductă și înlocuirea unui alt cupon de țeavă pe această conductă în căminul de termoficare aflat pe strada Moldovița. Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 290 de blocuri va fi sistată până în data de 03 iulie 2022, ora 24.00”, a anunțat compania de termoficare din Capitală.

Cu toate acestea, dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea.

Articolul precedentVideo: Ursoaică cu pui într-o pădure din Parcul Natural Putna Vrancea
Articolul următorFSANP: Elena Udrea, care a contribuit la sărăcirea unor generații de români, va avea la Penitenciarul Târgșorul Nou condiții mai bune decât bolnavii din spitale
Jurnalist full-time / Pesimist part-time