Foto: Facebook/Străzi deschise - București
Foto: Facebook/Străzi deschise - București

”Străzi deschise”, un eveniment așteptat de bucureșteni pentru acest weekend, va fi suspendat din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Prin urmare, singurul traseu pietonal va fi instituit pe Calea Victoriei, între Piaţa Victoriei şi Splaiul Independenţei.

”Străzi deschise” este un proiect care include acțiuni de recreere și promenadă

Având în vedere vremea nefavorabilă, evenimentele programate pentru weekendul 11-12 iunie se suspendă. Singurul traseu pietonal al acestui weekend este Calea Victoriei, între Piaţa Victoriei şi Splaiul Independenţei”, a informat, joi, Primăria Municipiului Bucureşti.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri un cod galben de ploi și vijelii, ce vizează întreaga suprafață a țării, inclusiv Bucureștiul, precizează publicația Gândul.ro.

Primarul General a purtat discuții cu bucureștenii în ceea ce privește o modificare adusă evenimentului

Conform anunțului făcut de primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, evenimentul cunoaște o serie de modificări. Acestea au venit după multiple consultări cu societatea civilă.

Bucureștenii au nevoie de promenadă şi relaxare, dar, dacă ar fi fost organizat, muzica stradală din cadrul evenimentului ar fi fost redusă, astfel încât locatarii de pe arterele pietonale se nu mai fie deranjați.

Proiectul «Străzi deschise-Bucureşti, Promenadă Urbană» a atras deja zeci de mii de oameni în cele trei weekenduri de desfăşurare, dovadă a nevoii bucureştenilor de zone pentru promenadă şi relaxare. Pe parcursul desfăşurării proiectului am primit mai multe solicitări de la cetăţeni. Astfel, în urma consultării cu societatea civilă, împreună cu echipa din cadrul Primăriei care coordonează acest proiect, am decis să luăm câteva măsuri menite să asigure liniştea riveranilor, dar şi confortul şi siguranţa celor care participă la eveniment”, a anunțat Nicușor Dan pe Facebook.

Articolul precedentStudenții din Macedonia de Nord vor învăța la facultate cum să distingă știrile reale de cele false
Articolul următorIulian Bulai, despre călătoriille cu CFR: ”Domnule Grindeanu, vă așteptăm în tren”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time