Foto: Facebook/Iulian Bulai
Foto: Facebook/Iulian Bulai

Într-o postare distribuită pe contul de Facebook, Iulian Bulai a vorbit despre lacunele din CFR, precizând că a ales un tren din București spre Roman.

Deputatul USR a precizat că a mai semnalat aceste probleme și în urmă cu 5 ani, dar acestea nu au fost remediate.

Iulian Bulai: ”Cred sincer că dacă mai mulți demnitari ar merge cu trenul, condițiile de călătorit ar fi mult mai bune”

Sunt acum în trenul București – Roman. Trenul nu are cupeu încuiat cu lanțul (pentru controlor), așa că avem un anunț delicat scris pe măsuță. Au trecut 5 ani de când am sesizat anomalia.  Nu s-a rezolvat nimic. Domnule, Sorin Grindeanu vă așteptăm în tren! Cred sincer că dacă mai mulți demnitari ar merge cu trenul, condițiile de călătorit ar fi mult mai bune! PS: evident că nu voi scrie nimic despre întârzierea de 30 de minute la plecarea din București”, se arată în postarea distribuită pe contul de socializare.

Ministrul Transporturilor a anunțat că România va achizițiționa încă 20 trenuri electrice de lung parcurs

În cursul zilei de azi, 10 iunie, Sorin Grindeanu a anunțat că urmează a fi cumpărate încă 20 de trenuri electrice de lung parcurs.

Achiziția noilor trenuri a fost deja avizată în Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor, iar valoarea contractului este de 450 de milioane de euro.

Această licitație va fi derulată de Autoritatea pentru Reformă Feroviară prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)

A fost avizată în Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor achiziția a încă 20 trenuri electrice de lung parcurs! Licitația va fi derulată de Autoritatea pentru Reformă Feroviară prin PNRR, la o valoare estimată de 180 milioane euro, la care care se adăuga costurile întreținerii și reparațiilor de aproximativ 270 milioane euro (sumă asigurată de operatorii feroviari în cadrul implementării contractelor de servicii publice”, a declarat Sorin Grindeanu.

Articolul precedentCondițiile meteo nefavorabile au dus la anularea evenimentului ”Străzi deschise” din București
Articolul următorȘeful ISCIR cerea mită câte 1.000 de euro lunar subalternilor pentru nu-i demite
Jurnalist full-time / Pesimist part-time