Consilierul local PSD Daniela Popa o acuză pe primarul Clotilde Armand de dezinformare publică

Daniela Popa susține că primarul Sectorului 1 nu are niciun merit în elaborarea proiectului școlii Uruguay.

Consilierul local PSD din sectorul 1, Daniela Popa, continuă seria criticilor la adresa primarului Clotilde Armand. Într-o postare pe Facebook, Daniela Popa, contrazice, cu argumente, declarația făcută de Clotilde Armand pe Facebook, privitoare la faptul că proiectul Școlii Uruguay ar fi un proiect la care edilul Sectorului 1 ar fi muncit mult și pe care aceasta l-ar fi propus la vot în cadrul ședinței de Consiliu Local.  Reamintim că școala Uruguay, la care învață și elevi din Ucraina, a fost vizitată sâmbătă de către Carmen Iohannis și prima doamnă a Americii, Jill Biden, eveniment la care Clotilde Armand nu a fost invitată să participe.

În postarea de pe Facebook, consilierul local PSD Daniela Popa a dezvăluit că inițiativa şi redactarea proiectului aparține exclusiv Şcolii Uruguay, deci nu primarului Clotilde Armand. Potrivit consilierului local Daniela Popa, meritul în elaborarea acestui proiect aparține conducerii şcolii şi cadrelor didactice. Daniela Popa remarcă încă odată faptul că primarul Sectorului 1 continuă să-și asume merite necuvenite, motiv pentru care nu a fost cazul să fie invitată de către protocolul de stat la evenimentul care a avut loc sâmbătă la școala Uruguay. Consilierul local PSD Claudia Popa reamintește că primarul sectorului 1 uită că a mai fost odată la momentul potrivit la locul nepotrivit, iar asta probabil că a dus la deschiderea unui dosar în rem, pentru fraudarea alegerilor.
 

Daniela Popa, comentariu acid la adresa lui Clotilde Armand: „Primarul „fără cap” în poze”

Consilierul local PSD, Daniela Popa, o numeşte ironic, pe Clotilde Armand, drept „primarul „fără cap” în poze.

„Primarul „fără cap” în poze…Proiectul educațional „Ajutăm elevii din Ucraina” la nivelul Școlii Uruguay a fost votat şi finanțat de Consiliul Local al Sectorului 1, în data de 5 mai 2022. Inițiativa şi scrierea proiectului aparține exclusiv Şcolii Uruguay. Meritul este al conducerii şcolii şi al cadrelor didactice. Ne-am obişnuit ca dna Armand să-și asume merite necuvenite şi cu siguranță nici nu a fost cazul să o invite protocolul de stat la eveniment. Dna Armand uită că s-a mai aflat odată la momentul potrivit la locul nepotrivit, iar asta probabil că a dus la deschiderea unui dosar în rem, pentru fraudarea alegerilor”, a scris Daniela Popa, pe Facebook.

Daniela Popa „îi bate obrazul” primarului Clotilde Armand

Articolul precedentUnitatea 1 de la Cernavodă se opreşte duminică planificat
Articolul următorIncendiile din Siberia au dus la decesul a șapte persoane