Clotilde Armand, candidata dreptei la Sectorul 1, sustine o conferinta de presa in urma ultimelor atacuri ale PSD din campania electorala pentru alegerile locale, in Bucuresti, miercuri, 16 septembrie 2020. Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Daniela Popa, într-o postare pe pagina sa de Facebook, critică decizia primarului Sectorului 1 de a tăia ajutorului acordat celor 69 de familii la plata chiriei. Consilierii locali PSD au propus suplimentarea ordinii de zi cu un proiect de hotărâre care va asigura prelungirea ajutorului la plata chiriei până în anul 2024.

Ea „laudă” modul în care Clotilde Armand a decis să facă „administrație” în Sectorul 1, precizând că „poate ierta prostia, dar nu și răutatea”. În mesajul postat, consilierul PSD susține că actualul primar a văzut sărăcia „doar în filme și la expoziții” și e hotărâtă să pornească un război împotriva persoanelor vulnerabile din Sectorul 1.

„Înțeleg că doamna Armand s-a născut într-o familie privilegiată, a avut toate șansele în viață și sărăcia probabil că a văzut-o doar în filme și la expoziții, însă din câte observ insistă să pornească un război împotriva persoanelor vulnerabile din Sectorul 1”, a mai scris Daniela Popa.

Clotilde Armand și tăierea ajutorului pentru plata chiriei

Mai mult, Popa a precizat că primarul Sectorului 1 a decis să facă economie „din măreața sumă de 70 de mii de lei. „În plină pandemie, Armand a avut năstrușnica idee de a face economie din măreața sumă de 70 000 lei/lună, adică 14 000 de euro, alocați celor 69 de familii care beneficiază de ajutor la plata chiriei”, a mai scris Daniela Popa.

Consilierul PSD Daniela Popa e de părere că Clotilde Armand ia decizii fără a ține cont de nevoile bucureștenilor. Ba mai mult, edilul este acuzat că singura activitate pe care o desfășoară e cea de pe rețelele de socializare.

„Doar împreună putem lupta împotriva incompetenței și a disprețului față de cei cu venituri reduse”, a mai scris Daniela Popa pe pagina sa de Facebook. Reamintim că social-democrații din Consiliul Local Sector 1 au propus un proiect prin care cele 69 de familii să primească ajutor la plata chiriei până în anul 2024.

Nu este prima dată când Daniela Popa critică modul în care Clotilde Armand a decis să conducă Sectorul 1. În urmă cu câteva zile, Popa o acuză pe Armand că manipulează postările pe care le face pe social-media. Mai mult, ea consideră că edilul Sectorului 1 se încadrează în categoria de „prințese războinice”.

„Manipulare mai mare şi lipsă de onestitate ca pe pagina dnei Clotilde nu cred că mai există. Se încadrează în sfera altor „prințese războinice” care apar în spațiul public”, a mai scris Daniela Popa.

Daniela Popa, despre Clotilde Armand. „Doar distruge şi are o ură viscerală față de oameni”

Articolul precedentIon Iliescu, atac la Mihai Gâdea și Antena 3: „Nu înțeleg ce vrea să transmită”
Articolul următorProgramele Rabla Clasic și Rabla Plus vor fi suspendate temporar
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.