Sursă foto: Facebook/Nicolae Robu
Sursă foto: Facebook/Nicolae Robu

Nicolae Robu, fostul edil din Timișoara, a lansat noi acuzații, publicând o scrisoare deschisă pe contul de Facebook.

Robu se adresează locuitorilor orașului Timișoara, precizând că există foarte multe acuzații venite din partea cetățenilor.

Nicolae Robu: ”Nimeni nu poate crede că lucrurile sunt atât de grave cum sunt la Timișoara!”

Fostul edil l-a readus în discuție pe Dominic Fritz, afirmând că actualul primar a fost votat cu bună credință de mulți timișoreni, care ar fi fost ”păcăliți de mașinăria de propagandă a grupurilor de interese aflate în spatele lui”.

Minte cum un om normal nici nu-și poate închipui că cineva ar putea fi în stare să mintă într-o funcție publică. În toate aceste demersuri, personajul și mașinăria de propagandă din spatele lui se bazează pe faptul că dv n-aveți de unde să știți adevărul. Ei bine, pt că eu vă respect și-l știu, țin să vi-l împărtășesc. Astăzi vă voi devoala, foarte pe scurt, ultima minciună”, a transmis Robu.

Potrivit declarațiilor, actualul edil s-ar lăuda că, în doi ani de mandat, a absorbit fonduri europene mai multe decât s-au absorbit în precedenții 7 ani.

Fostul edil al Timișoarei consideră că fondurile atrase nu reprezintă altceva decât un proiect propriu, proiect pe care Dominic Fritz și l-ar fi însușit

Nicolae Robu neagă vehement această realizare, punctând că fondurile atrase nu reprezintă meritele actualului edil al Timișoarei.

Acesta și-a argumentat spusele, explicând că banii veniți în acești doi ani reprezintă sume câștigate de Administrația Robu în perioada 2017-2020, pe proiecte pe care, conform regulilor în vigoare, abia acum s-a ajuns la virarea banilor în conturile Primăriei.

Pt a nu fi în situația cuvântul lui Robu contra cuvântului lui Fritz, eu cer publicarea de către dl Fritz a sumelor cu care se laudă defalcate pe proiecte, cu indicarea pt fiecare proiect a datei semnării contractului de finanțare conex. Având aceste informații, veți putea dv înșivă să vă lămuriți instantaneu cum stau lucrurile, cu ce fel de om aveți de-a face”, a conclus Nicolae Robu.

Articolul precedentLa împlinirea a 94 de ani, un veteran de război este sărbătorit de Ministerul Apărării Naționale
Articolul următorEmilia Șercan: ”Cîmpeanu amenință că mă dă în judecată”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time