Sursă foto: Facebook/Nicolae Robu
Sursă foto: Facebook/Nicolae Robu

Nicolae Robu a comentat un sondaj care spune că fostul edil ar fi viitorul favorit pentru funcția de primar al Timișoarei, indiferent de contracandidați.

Robu ar recâștiga Primăria Timișoara în toate cele cinci scenarii propuse de sondajul SOCIOPOL.

Nicolae Robu: ”Constat că sondajul provoacă insomnii”

Fostul edil a precizat că sondajul este unul profesionist, făcut și asumat de SOCIOPOL.

Desigur că cineva a comandat acest sondaj, dar NU SUNT EU ACELA și nici vreo altă persoană fizică (ceea ce înseamnă că e o structură, nu?). Eu am fost informat că se face, dar n-am cunoscut perioada exactă de desfășurare și nici alte detalii (eșantion etc)”, a scris fostul primar, pe contul de Facebook.

Fostul primar al Timișoarei: ”Eu n-am niciun amestec în rezultatele acestui sondaj! Și nici nu cunosc rațiunea pt care unele persoane apar în el -probabil, e una de natură sociologică!”

Potrivit declarațiilor, Robu a fost înștiințat că sondajul e gata.

De asemenea, a avut o discuție cu Mirel Palada, liderul SOCIOPOL, prin care i-a cerut să îl asigure că rezultatele prezentate sunt reale.

”Am fost asigurat că așa este și îmi dau cuvântul de onoare că asigurările au fost foarte-foarte ferme!”

Da, știu că pe unii îi trec fiorii că jaful, abuzurile, incompetența, clientelismul din primărie ar putea înceta, văzând rezultatele acestui sondaj și că Timișoara va redeveni ce-a fost și mai mult decât atât, fără ca ei -și nimeni!- să se regăsească la diversele conducte de supt, cum se întâmplă acum. Și văd cum ei s-au năpustit asupra mea cu și mai mare înverșunare decât au făcut-o până acum, cu consecvență, de cca 10 ani. Eu, însă, m-am schimbat și dacă altădată, la împroșcări cu noroi ca cele de care am parte acum, răspundeam cu cuvinte aspre, acum le receptez calm, cu zâmbetul pe buze, contând pe judecata divină, împăcat cu mine însumi”, se arată în declarația postată de Nicolae Robu.

Articolul precedentA fost semnat contractul pentru finanțarea aeroportului din Timișoara
Articolul următorUn bărbat din Pașcani a donat bibliotecii din oraș o carte plină cu bancnote
Jurnalist full-time / Pesimist part-time